search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:33
MENU CLOSE

Deep Purple και Opeth στο Rockwave Festival 2020

07.11.2019 13:17
Rockwave 2020: Επίσημη η ακύρωση λόγω κορωνοϊού - Τον Ιούνιο του 2021 η συναυλία των Deep Purple - Media

 

Οι Deep Purple είναι δίχως αμφιβολία ένα συγκρότημα – θρύλος. Είναι το βαθύ μωβ με το οποίο ντύθηκαν τα όνειρα και οι πόθοι μιας ανήσυχης αλλά και ανθεκτικής γενιάς. Μιας γενιάς, που ακόμα και σήμερα διατηρεί τη ζωντάνια και το πείσμα της.

Οι προπάτορες της hard rock/ heavy metal μουσικής επιστρέφουν στην Ελλάδα και προσθέτουν το Rockwave Festival στις στάσεις της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, για να γιορτάσουν μαζί με το ελληνικό κοινό τα 25α γενέθλια του μεγαλύτερου φεστιβάλ της χώρας! Το Σάββατο 6 Ιουνίου, οι Βρετανοί θρύλοι υπόσχονται μία Summer Night, που θα συζητάμε για καιρό. Είπαμε: η αγάπη και το πάθος για τη μουσική παραμένουν ασίγαστα.

Η ιστορία των Deep Purple μετρά περισσότερα από 50 χρόνια. Ξεκινά το 1968 όταν, στο Hertford της Μεγάλης Βρετανίας πρόβαρε μία παρέα μουσικών που σύντομα θα ονομαζόταν Deep Purple και ορμητικά θα εντασσόταν στην Αιρετική Αγία Τριάδα της βρετανικής hard rock/ heavy metal, μαζί με τους Led Zeppelin και Black Sabbath.

 

Η πρώτη περίοδος του συγκροτήματος, ή αλλιώς Mark I, είναι η εισαγωγή καθώς οι Deep Purple συστήνονται για πρώτη φορά στο κοινό εντός κι εκτός Μεγάλης Βρετανίας. Το καλοκαίρι του 1969 όμως αλλάζουν ΟΛΑ! Με την ένταξη των Ian Gillan και Roger Glover εγκαινιάζεται η Mark II περίοδος της μπάντας και μαζί της ξεκινά η αρχή του θριάμβου και της παγκόσμιας καταξίωσης.

 

Η έμπνευση του Jon Lord να συνθέσει το Concerto for Group and Orchestra και η απόφαση της μπάντας να ροκάρουν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου μαζί με την Royal Philharmonic Orchestra, εξασφάλισε στους Ian Paice, Ian Gillan, Roger Glover, Ritchie Blackmore και Jon Lord μία παγκόσμια πρωτιά και την πολυπόθητη αναγνώριση στη Μεγάλη Βρετανία. Μία αναγνώριση που επισφραγίστηκε με την κυκλοφορία του Deep Purple in Rock, λίγους μήνες αργότερα, το 1970. Τότε ξεκινά και η πιο δημιουργική περίοδος των Deep Purple, μία περίοδος που χάρισε στην ανθρωπότητα εμβληματικά άλμπουμ. Άλμπουμ, στα οποία επιστρέφεις ξανά και ξανά και που κάθε φορά καταφέρνουν να επικοινωνούν διαχρονικά με το κοινό. Με άλλα λόγια, άλμπουμ κλασικά: Fireball, Machine Head, Made in Japan, Who do we think we are!

Αθήνα

* Studio Μαυρομιχάλη | Μαυρομιχάλη 134 , Νεάπολη Εξαρχείων | τηλ. 2106453330

** Παραστάσεις από 20.11 έως 23.01.2020 *** Ώρα : 21.00

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί από τη hunteragency και το δίκτυο της viva.

Τιμές και Σημεία Προπώλησης

 

Τιμές Εισιτηρίων 

Στα ΦΥΣΙΚΑ σημεία 

Γενική Είσοδος 

1η Φάση προπώλησης: 39 ευρώ
2η Φάση προπώλησης: 45 ευρώ
3η Φάση προπώλησης: 50 ευρώ
4η Φάση προπώλησης: 55 ευρώ

 

Golden Standing80 ευρώ

VIP (A & B): 80 ευρώ 

ONLINE 

Γενική Είσοδος

 

1η Φάση προπώλησης: 42,90 ευρώ
2η Φάση προπώλησης: 49,50 ευρώ
3η Φάση προπώλησης: 55 ευρώ
4η Φάση προπώλησης: 60,50 ευρώ 

Golden Standing88 ευρώ 

VIP (A & B)88 ευρώ 

Με κάθε 3 VIP εισιτήρια παρέχεται 1 δωρεάν Θέση Στάθμευσης/Parking (Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει 3 εισιτήρια με όποιον συνδυασμό επιθυμεί ανάμεσα σε VIP A και VIP B)

UPGRADE YOUR EXPERIENCE WITH AN EXCLUSIVE MEET AND GREET.
CLICK HERE FOR ALL TICKETS OR VISIT 
WWW.DEEPPURPLE.COM FOR FURTHER INFORMATION.
The link is 
https://www.outix.co/tickets/tour/deep-purple 

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονική προπώληση

www.hunteragency.gr 
www.viva.gr 

Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 11876 

Φυσικά σημεία προπώλησης

Hunter Agency: Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Τηλ.: 210 360 8366

Φυσικά σημεία δικτύου viva: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης)

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη απευθυνθείτε στην Ηρώ Παστρικού στο [email protected] και στο [email protected] 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:33