search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:17
MENU CLOSE

Αμφιλεγόμενη συνέντευξη της κολλητής φίλης της Γουίτνεϊ Χιούστον: «Ήμασταν πολύ κοντά…»

07.11.2019 15:26
Αμφιλεγόμενη συνέντευξη της κολλητής φίλης της Γουίτνεϊ Χιούστον: «Ήμασταν πολύ κοντά...» - Media

 

Επτά χρόνια έχουν περάσει μετά τον τραγικό θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία πνίγηκε στην μπανιέρα της έπειτα από οξύ έμφραγμα που υπέστη εξαιτίας της πολύχρονης χρήσης ναρκωτικών. Σύμφωνα με τη νεκροψία είχαν βρεθεί στο αίμα της εννιά διαφορετικά ήδη ναρκωτικών και ηρεμιστικών ουσιών. 

Η Ρόμπιν Κρόφορντ, η οποία ήταν στενή φίλη της διάσημης τραγουδίστριας, αποκαλύπτει μέσα από το βιβλίο της «A Song For You: My Life With Whitney Houston» ότι είχε ερωτική σχέση με την διάσημη ποπ σταρ. «Νιώθω πλέον την ανάγκη να υπερασπιστώ τη φιλία που είχαμε. Νιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ και να μοιραστώ την αλήθεια για τη γυναίκα που υπήρξε πίσω από αυτό το εκπληκτικό ταλέντο που είχε» γράφει στο βιβλίο. 

Η 58χρονη σήμερα Κρόφορντ ήταν κάτι σαν φύλακας-άγγελος για εκείνη, ο πιο έμπιστος άνθρωπος της τραγουδίστριας. «Η Γουίτνεϊ ήξερε πως την αγαπούσα και εγώ με αγαπούσε. Πραγματικά ήμασταν τα πάντα η μια για την άλλη. Ορκιστήκαμε να αλληλοϋποστηριζόμαστε πάντα» σημειώνει.

Παράλληλα, προσθέτει πως η μητέρα της Γουίτνεϊ, Σίσι Χιούστον, δεν συμφωνούσε με τον δεσμό τους. «Η Γουίτνεϊ μού είπε πως η μητέρα της είπε ότι δεν ήταν φυσιολογικό για δυο γυναίκες να είναι τόσο κοντά, αλλά ήμασταν όντως πολύ κοντά». Το 2013 η μητέρα της Γουίτνεϊ είχε πει σε εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ πως θα είχε «μεγάλο πρόβλημα» αν η κόρη της ήταν γκέι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:17