search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43
MENU CLOSE

ΛΑΡΚΟ: Ελεύθεροι και οι έξι κατηγορούμενοι για το εργατικό δυστύχημα

07.11.2019 18:10
ΛΑΡΚΟ: Τελεσίγραφο Στάσση (ΔΕΗ) για τα χρέη άνω των €340 εκατ. - Media

 

Μετά την πολύωρη απολογία τους σε Εισαγγελέα και Ανακρίτρια και οι έξι αφέθηκαν ελεύθεροι και πλέον σε τακτική δικάσιμο θα αποδείξουν περαιτέρω ότι ουδεμία σχέση είχαν με την απώλεια της ζωής του συναδέλφου τους στη ΛΑΡΚΟ.

Για τους πέντε εκ των κατηγορουμένων επιβλήθηκε μοναδικός περιοριστικός όρος η εμφάνιση άπαξ στις αρχές κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της μόνιμης κατοικίας τους, ενώ στον τεχνικό ασφαλείας δεν επεβλήθη περιοριστικός όρος.

Ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι δήλωσαν εκτός κάμερας, οι συνήγοροι υπεράσπισης Ντίνος Κουσουλάκος και Γιώργος Ράπτης, από την απόφαση των δικαστικών λειτουργών.

Θυμίζουμε ότι όλο αυτό το διάστημα κοντά στους συλληφθέντες ήταν συνάδελφοί τους από το εργοστάσιο της Λάρυμνας και συνδικαλιστές από τα Εργατικά Κέντρα με έδρα τη Λαμία, ενώ νωρίτερα το απόγευμα οι άνθρωποι της ΛΑΡΚΟ συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον αδικοχαμένο 55χρονο συνάδελφό τους.

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43