search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:10
MENU CLOSE

Κρητικός «έσπασε» παγκόσμιο ρεκόρ και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες (Photos)

08.11.2019 07:40
Κρητικός «έσπασε» παγκόσμιο ρεκόρ και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες (Photos) - Media

 

Ένας Κρητικός «έσπασε» το παγκόσμιο ρεκόρ σε κάμψεις και πλέον θα κατέχει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες, όπως αναφέρει το Cretapost. O όγος για τον Ηρακλειώτη, Κώστα Σταθόπουλο, αθλητής του αθλητικού κέντρου Iron Body που εκτέλεσε μέσα σε ένα λεπτό (!) 44 κάμψεις με κλειστή λαβή πάνω σε ιατρικές μπάλες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 41 κάμψεις.

Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ καταγράφηκε από τον κ. Σταθόπουλο στις 8 Ιουλίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (Λίντο) ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ιστοσελίδα του Γκίνες.

Θέλουν… κι άλλα ρεκόρ

Η ομάδα του αθλητικού κέντρου Iron Body, συνιδρυτής του οποίου είναι και ο Κώστας Σταθόπουλος, λειτουργεί από το 2014 με στόχο την σωστή σωματική ανάπλαση, την ευεξία αλλά και την ενδυνάμωση του κορμού του σώματος.

Με αφορμή το παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε ο κ. Σταθόπουλος η ομάδα του Iron Body υπόσχεται… νέα ρεκόρ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50