search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:41
MENU CLOSE

Αναγκαστική προσγείωση αιγυπτιακού αεροσκάφους στο Ελευθέριος Βενιζέλος

08.11.2019 08:13
Αναγκαστική προσγείωση αιγυπτιακού αεροσκάφους στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Media

 

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά από έκτακτη προσγείωση που πραγματοποίησε αιγυπτιακό αεροσκάφος cargo τύπου Α332.

Το αιγυπτιακό cargo αεροσκάφος τύπου A332 με πενταμελές πλήρωμα εκτελούσε πτήση από την Αίγυπτο στη Γερμανία. Ενώ βρισκόταν στην περιοχή της Χίου, το πλήρωμα του αεροσκάφους αντιλήφθηκε ότι το πιλοτήριο του αεροσκάφους είχε γεμίσει καπνούς και υποχρεώθηκε να δηλώσει emergency. Το αεροπλάνο της Egypt Air τελικά προσγειώθηκε στις 09:45 με ασφάλεια στο Ελευθέριος Βενιζέλος υπό την καθοδήγηση των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο «Ελ. Βενιζέλος» δεν χρειάστηκε να γίνει κάποια παρέμβαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33