search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:35
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Το υπουργείο δεν έχει καμία εμπλοκή στην έφοδο στις τράπεζες

08.11.2019 08:31
Γεωργιάδης: Το υπουργείο δεν έχει καμία εμπλοκή στην έφοδο στις τράπεζες - Media

 

Την απόφαση για την χθεσινή έφοδο στις τράπεζες πήρε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, ανέφερε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν έχει καμία εμπλοκή στην έφοδο και την απόφαση πήρε η Επιτροπή Ανταγωνισμού που είναι εντελώς ανεξάρτητη.

Ήταν μία θεσμική λειτουργία του κράτους, πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και σημείωσε ότι υπήρχαν καταγγελίες περί εναρμονισμένων πρακτικών και έπρεπε η Επιτροπή να κάνει έλεγχο. 

Για το μεταναστευτικό ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «μας ξεπέρασαν λίγο τα γεγονότα» αλλά εξήγησε ότι η κυβέρνηση πήρε μέτρα με το νομοσχέδιο που πήρε στην Βουλή. Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να καταστραφεί, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υπογράμμισε ότι αν τα κυβερνητικά μέτρα δεν είναι αρκετά τότε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει και άλλα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:35