search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:58
MENU CLOSE

Δύσκολες ώρες για τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο: Σε πλειστηριασμό ο πολυχώρος «Γαλάζιο»

08.11.2019 08:40
Δύσκολες ώρες για τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο: Σε πλειστηριασμό ο πολυχώρος «Γαλάζιο» - Media

 

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, καθώς σύνμφωνα με πληροφορίες της Espresso, κινδυνεύει να χάσει ανάκτορο των 2,000 τ.μ. που δημιούργησε το 2009 στα Κάτω Πατήσια. Πρόκειται για τον πολυχώρο Γαλάζιο, ένα πενταώροφο κτίριο, με υπόγειο πάρκινγκ τριών επιπέδων, το οποίο σε τρεις περίπου μήνες αναμένεται να βγει στο… σφυρί.

«Δίνω μάχη για να σώσω το Γαλάζιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τους κόπους μιας ζωής να πάνε χαμένοι. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα επηρεαστώ πολύ ψυχολογικά αν χάσω των πολυχώρο που έφτιαξα με τόσο κόπο και αγάπη», δηλώνει ο τραγουδιστής.

Το κτίριο ανήκει κατά πλήρη κυριότητα στην ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία Ε. ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ – Ι. ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ Ο.Ε. και στις 22 Ιαναουαρίου 2020, έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός από τράπεζα, με τιμή εκκίνησης τα 1,462,000 ευρώ! Το ακίνητο έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 914 τ.μ. και οι όροφοί του καταλαμβάνουν συνολικά 1,997 τ.μ. Στον χώρο αυτόν ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος είχε δημιουργήσει τρεις μουσικές σκηνές, με σκοπό να αξιοποιούνται για χορούς και συνεστιάσεις.

Αναφορικά με τα βάρη του κτιρίου, αυτά καταγράφονται στην Ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών και αγγίζουν τα 2,000,000 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:58