01/03/2021 18:56:51

Ο Βασίλης Καΐλας έγινε παππούς! Δείτε πώς είναι σήμερα (Photos)

Ο Βασίλης Καΐλας έγινε παππούς! Δείτε πώς είναι σήμερα (Photos) - Media

 

Ποιος δεν θυμάται τον Βασίλη Καΐλα, το καλό παιδί του παλιού ελληνικού κινηματογράφου στο οποίο η ζωή δεν είχε φερθεί καλά. Αυτά βέβαια στο σινεμά γιατί στην πραγματική ζωή ο ηθοποιός που σήμερα είναι 66 ετών ζει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του. Ο ηθοποιός, για την προσωπική ζωή του οποίου γνωρίζουμε ελάχιστα, έχει γίνει εδώ και 9 μήνες παππούς.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, o Βασίλης Καΐλας αποκάλυψε ότι η μονάκριβη κόρη του Μαρία Ελένη έφερε τον περασμένο Ιανουάριο το πρώτο εγγόνι του, χαρίζοντάς του έναν ακόμα σπουδαίο ρόλο: «Το συναίσθημα αυτό δεν μπορώ να το περιγράψω σε όποιον δεν το έχει ζήσει. Είμαι χαζοπαππούς και δεν το κρύβω. Παίρνω τον εγγονό μου, πηγαίνουμε βόλτα στη θάλασσα και κάνω πράγματα μαζί του που μέχρι τώρα ούτε σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να τα κάνω», περιέγραψε μεταξύ άλλων, είναι αποκάλυψε και το όνομα του εγγονού που είναι: Σπύρος!

Μπορεί η κινηματογραφική του ζωή να ήταν κατά κανόνα… αξιολύπητη, όμως στην προσωπική ζωή του δηλώνει ευτυχής: «Ευτυχώς η ζωή μού τα ’φερε μια χαρά. Δόξα τω Θεώ. Έχω μια υπέροχη κόρη και μια υπέροχη γυναίκα, την Άννα. Το αστείο είναι ότι πάντα φοβόμουν να φλερτάρω λόγω δημοσιότητας. Πίστευα ότι οι γυναίκες δεν γνωρίζουν τον Βασίλη Καΐλα, αλλά τον Βασιλάκη των ταινιών. Ευτυχώς, η γυναίκα μου δεν ήξερε τι δουλειά έκανα καθώς δεν έβλεπε ταινίες. Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά. Την είχε πατήσει».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.