search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:27
MENU CLOSE

Ο Πάνος Ζάχαρης επιστρέφει με το «The Working Dead… and»

08.11.2019 13:38
Ο Πάνος Ζάχαρης επιστρέφει με το «The Working Dead… and» - Media
 
Οι 200 της Καισαριανής βαδίζουν προσεκτικά για να μη χάσουν από το βλέμμα τους τον Τόμας Μίντσερ που προπορεύεται. Κρατάνε γερά το κόκκινο νήμα που τους δένει με τους «αβράκωτους» του Παρισιού και τη Ρόζα Παρκς. Το νήμα φθείρεται μα δεν κόβεται. Θα μας βγάλει από τον λαβύρινθο.
Μονοσέλιδα ταξιδάκια στις βαρετές κοιλάδες της ταξικής κανονικότητας και τις σκοτεινές χαράδρες της ήττας. Αλλά και στις άγριες μα συναρπαστικές κορυφές των αγώνων για ζωή. Από εκεί έχει ωραία θέα.
Η συνέχεια της βραβευμένης διαδικτυακής σειράς κόμιξ The Working Dead, με τίτλο The Working Dead… and (εκδόσεις Τόπος) προσκαλεί τον αναγνώστη να περιηγηθεί στα αξιοθέατα της ταξικής πάλης με ξεναγό τον αλλοτινό του εαυτό και να σταθεί σήμερα κάτω από την παχιά σκιά του χτες για να σκιτσάρει το αύριο.
 
Ο Πάνος Ζάχαρης γεννήθηκε το 1982. Εργάζεται ως γελοιογράφος και δημιουργός κόμικς. Αγαπά πολύ τη δουλειά του και ελπίζει τα αισθήματα να είναι αμοιβαία. Από τις εκδόσεις Τόπος κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του: Αρνητικοί Συσχετισμοί (2016) και The Working Dead (2018). To στριπάκι «κυκλοφορεί» και διαδικτυακά κάθε Σάββατο στο SoComic.gr.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25