28/05/2020 01:16:58

Ο Πάνος Ζάχαρης επιστρέφει με το «The Working Dead… and»

Ο Πάνος Ζάχαρης επιστρέφει με το «The Working Dead… and» - Media
 
Οι 200 της Καισαριανής βαδίζουν προσεκτικά για να μη χάσουν από το βλέμμα τους τον Τόμας Μίντσερ που προπορεύεται. Κρατάνε γερά το κόκκινο νήμα που τους δένει με τους «αβράκωτους» του Παρισιού και τη Ρόζα Παρκς. Το νήμα φθείρεται μα δεν κόβεται. Θα μας βγάλει από τον λαβύρινθο.
Μονοσέλιδα ταξιδάκια στις βαρετές κοιλάδες της ταξικής κανονικότητας και τις σκοτεινές χαράδρες της ήττας. Αλλά και στις άγριες μα συναρπαστικές κορυφές των αγώνων για ζωή. Από εκεί έχει ωραία θέα.
Η συνέχεια της βραβευμένης διαδικτυακής σειράς κόμιξ The Working Dead, με τίτλο The Working Dead... and (εκδόσεις Τόπος) προσκαλεί τον αναγνώστη να περιηγηθεί στα αξιοθέατα της ταξικής πάλης με ξεναγό τον αλλοτινό του εαυτό και να σταθεί σήμερα κάτω από την παχιά σκιά του χτες για να σκιτσάρει το αύριο.
 
Ο Πάνος Ζάχαρης γεννήθηκε το 1982. Εργάζεται ως γελοιογράφος και δημιουργός κόμικς. Αγαπά πολύ τη δουλειά του και ελπίζει τα αισθήματα να είναι αμοιβαία. Από τις εκδόσεις Τόπος κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του: Αρνητικοί Συσχετισμοί (2016) και The Working Dead (2018). To στριπάκι «κυκλοφορεί» και διαδικτυακά κάθε Σάββατο στο SoComic.gr.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.