search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:39
MENU CLOSE

Αγρια δολοφονία επιχειρηματία στη Ρόδο – Τον «γάζωσαν» μέσα στο αυτοκίνητό του – Ομολόγησε ο δράστης

08.11.2019 13:45
Άρση μέτρων: Τι ισχύει με τις μετακινήσεις τις βραδινές ώρες - Media

 

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στο νησί της Ρόδου, με θύμα έναν 43χρονο επιχειρηματία.

«Έσπασε» ο 46χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο τον 43χρονο επιχειρηματία Ι. Μ. μέσα στο αυτοκίνητό του σε δασική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αταβύρου στη Ρόδο και υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας το σημείο όπου έγινε το έγκλημα, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε παράνομος οπλισμός.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα τα ξημερώματα μετά από αναζήτηση αρκετών ωρών, καθώς ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στο χωριό της Κρητηνίας δεν είχε δώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σημεία ζωής.

Τελικά ο 43χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, σε δασική περιοχή στη δυτική πλευρά του νησιού (σ.σ. ανάμεσα στα χωριά Σιάννα και Κρητηνία).

Ο θάνατός του φαίνεται πως ήταν ακαριαίος και προήλθε από πυροβολισμούς, καθώς έφερε σφαίρες από όπλο στο σώμα του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, δράστης του εγκλήματος φέρεται να είναι 46χρονος κάτοικος της περιοχής του Έμπωνα, με τον οποίο έδωσαν ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θύτης και το θύμα είχαν οικονομικές διαφορές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:39