search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:29
MENU CLOSE

Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη: «Θέλω να δω την αστυνομία να σπάει την πόρτα και να μπαίνει» (Video)

08.11.2019 14:35
georgiadis_0-1.jpg
Για «τρομοκρατική επίθεση» αναφορικά με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στα Εξάρχεια έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ επανέλαβε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να λήξει το άβατο στα Εξάρχεια. «Έχουμε μεγάλη πρόοδο. Πολλά κτίρια που ήταν υπό κατάληψη έχουν απελευθερωθεί. Πολλές φορές η αστυνομία έκανε επιχείρηση στα Εξάρχεια. Ως πολίτης και πολιτικός σας λέω ότι θέλω να δω την αστυνομία να σπάει την πόρτα στο βίντεο που είδα και να μπαίνει. Επί της αρχής εγώ θέλω μία αστυνομία που όταν θέλει να μπει σε έναν χώρο να κάνει έλεγχο να μπαίνει», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το βίντεο ντοκουμέντο, όπου φαίνονται αστυνομικοί έξω από καφετέρια στα Εξάρχεια με τους θαμώνες να είναι κλειδωμένοι μέσα στο κατάστημα.

«Χθες πράγματι αυτή η επίθεση στους αστυνομικούς δεν ήταν για σόου ήταν μία δολοφονική επίθεση τρομοκρατική επίθεση και κατά τη γνώμη μου πρέπει να σκεφτεί η κυβέρνηση όλα αυτά να μπουν στον αντιτρομοκρατικό νόμο. Να τελειώνουμε. Γιατί όταν κάποιος πετάει μολότοφ στο κεφάλι κάποιου αυτό είναι τρομοκρατική ενέργεια. Δεν είναι βανδαλισμός», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
 
Και συνέχισε: «Μέχρι τώρα ο κ. Χρυσοχοϊδης στη διαχείριση των Εξαρχείων και της τάξης είναι παρά πολύ καλός. Τώρα ζούμε την περίοδο που όλο αυτό το σύστημα αντεπιτίθεται. Το κράτος θα κάνει την δουλειά του».
 
Πηγή: Kαθημερινή/ΣΚΑΪ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08