search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:05
MENU CLOSE

Ισόβια για τον 25χρονο συζυγοκτόνο στη Μυτιλήνη

08.11.2019 19:08
Σε ψυχιατρική κλινική ο άνδρας που υποστήριζε ότι... στην εκκλησία ήταν ο διάβολος - Media
 
Φρούριο ήταν την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, τα δικαστήρια της Χίου, όπου στο μικτό ορκωτό δικαστήριο κακουργημάτων Χίου διεξήχθη η δίκη του 25χρονου Π.Κ., ο οποίος είχε δολοφονήσει τον περασμένο Μάιο στην Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης την εν διαστάσει 24χρονη σύζυγό του Ερατώ.
 
Περί τις 7.30 βράδυ, το δικαστήριο εξέδωσε την απόφασή του, καταδικάζοντας τον δολοφόνο σε ισόβια κάθειρξη και 3 χρόνια φυλάκιση. Την ίδια ποινή είχε προτείνει και η εισαγγελέας της έδρας κα Σπυριδούλα Σταυράτη. Ο καταδικασθείς οδηγήθηκε και πάλι στην φυλακή, όπου ήταν προσωρινά κρατούμενος.
 
Από το πρωί είχε δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στα δικαστήρια με τους συγγενείς της Ερατούς από την μία και του Π.Κ. από την άλλη να διαπληκτίζονται, γεγονός που οδήγησε την αστυνομική διεύθυνση Χίου στην απόφαση να μεταφέρει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα δικαστήρια, για την αποφυγή συμπλοκών.
 
Πηγή: astraparis.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:04