search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Ενόχληση Μαξίμου με Κυρανάκη

08.11.2019 19:22
Μητσοτάκης από τη Βιέννη: Η Τουρκία έχει καθήκον να συγκρατεί τις ροές - Κουρτς: Σας ευχαριστούμε που φυλάτε τα σύνορα της Ε.Ε. - Media

 

Την ενόχληση της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται ότι προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη σχετικά με το «ρατσιστικό μπάρμπεκιου», οι οποίες έφεραν πολιτική θύελλα.

Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Κουμουτσάκο, φαίνεται ότι και το Μέγαρο Μαξίμου πήρε αποστάσεις από τις θέσεις του Κ. Κυρανάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε ο «Βηματοδότης», ο Κυριάκος Μητσοτάκης πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του νεαρού βουλευτή όταν επέστρεψε από την Κίνα και ζήτησε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα να μεταφέρει τηλεφωνικά την ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:09