search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:33
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Καραγκιόζης

09.11.2019 13:06
Ο Καραγκιόζης γίνεται 3D animation ταινία ( video) - Media

 

Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος – επί μια δεκαετία – του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών, Χρήστος Καραγκιόζης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα iatropedia.gr, ο Χρήστος Καραγκιόζης ήταν εξαιρετικά δραστήριος και αγωνιζόταν διαρκώς “με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των νεφροπαθών, την αναβάθμιση των συνθηκών στα νοσοκομεία και τις μονάδες νεφρού, την διασφάλιση της ποιότητας της αιμοκάθαρσης, την προάσπιση των δικαιωμάτων καθώς και την διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο”, αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του Συλλόγου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, στις 16.30 το απόγευμα, στα κοιμητήρια “Αναστάσεως του Κυρίου” στο 5ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Θέρμης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26