search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:39
MENU CLOSE

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Στον εισαγγελέα η γυναίκα που συνέλαβε η Αντιτρομοκρατική

10.11.2019 08:59
4947861.jpg

 

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής η 39χρονη που συνέλαβε η Αντιτρομοκρατική, κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης για την εξάρθρωση της οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα.

Η 39χρονη κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Η γυναίκα, μαζί με έναν 41χρονο και έναν 45χρονο, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, κατά την έρευνα κατέσχεσαν Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και εκρηκτικά ενώ οδηγήθηκαν στην εξάρθρωση της οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα.

Το απόγευμα του Σαββάτου είχαν οδηγηθεί στον εισαγγελέα οι δύο άνδρες που συνέλαβε η Αντιτρομοκρατική. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαρύτατες και αφορούν τα κακουργήματα: για τρομοκρατικές πράξεις από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, για τρομοκρατική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση της κατοχής εκρηκτικών υλών και για διακεκριμένη περίπτωση κατοχής όπλων.

Ακόμη, κατηγορούνται για τα πλημμεληματικού βαθμού αδικήματα: της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών, της παράνομης οπλοφορίας, της παράνομης οπλοχρησίας, της παράνομης οπλοκατοχής και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών. Ο 41χρονος και ο 45χρονος πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή την Τρίτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:39