search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:12
MENU CLOSE

ΑΣΟΕΕ: Κλειστό από σήμερα το Πανεπιστήμιο 

11.11.2019 07:03
ΑΣΟΕΕ: Κλειστό από σήμερα το Πανεπιστήμιο  - Media

 

Την αναστολή λειτουργίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από σήμερα 11 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, αποφάσισε η Σύγκλητος του ιδρύματος. 

Η Σύγκλητος, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, παραμένει σε διαρκή συνεδρίαση. Νωρίς το πρωί της Κυριακής είχε γίνει εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε τρεις εσωτερικούς χώρους του ιδρύματος που τελούσαν υπό κατάληψη. 

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι χώροι χρησιμοποιούνταν ως ορμητήρια για επεισόδια και επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων, ενώ γίνονταν αποθήκευση ή παρασκευή αντικειμένων και μηχανισμών που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες επιθέσεις. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, κοντάρια, κράνη, γάντια, κουκούλες, ρούχα και υλικά για κάλυψη χαρακτηριστικών προσώπου, καθώς και πυροσβεστήρες, διαρρηκτικά εργαλεία, φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου, κομμάτια από μάρμαρα και πέτρες που χρησιμοποιούνται σε επιθέσεις.

Οι χώροι σφραγίστηκαν και αποδόθηκαν στις αρχές του Οικονομικού Πανεπιστήμιου.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:11