search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:41
MENU CLOSE

Διάσημος καθηγητής πανεπιστημίου με ψύχωση για τον Ναπολέοντα, δολοφόνησε την φοιτήτρια ερωμένη του (Photos/Video)

11.11.2019 08:41
Διάσημος καθηγητής πανεπιστημίου με ψύχωση για τον Ναπολέοντα, δολοφόνησε την φοιτήτρια ερωμένη του (Photos/Video) - Media

 

Ο διάσημος ιστορικός Όλεγκ Σοκόλοφ του πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης, είχε ψύχωση με τον Ναπολέοντα. Μάλιστα μεταξύ σοβαρού και αστείου σε κάποια διάλεξη του είχε πει ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει δημοσίως ντυμένος Ναπολέων.

Τελικά ο Σοκόλοφ δεν αυτοκτόνησε. Δολοφόνησε όμως μια φοιτήτρια του με την οποία διατηρούσε και ερωτικές σχέσεις. Και όχι μόνο την δολοφόνησε αλλά την τεμάχισε και πέταξε τα μέλη της στο ποτάμι Μόικα.

Τα μέλη της κοπέλα που επέπλεαν στο ποτάμι τράβηξαν την προσοχή των περαστικών επάνω από μια γέφυρα που ενημέρωσαν την αστυνομία. Την ίδια στιγμή ο ειδικός στους Ναπολεόντιους πολέμους, καθηγητής, περπατούσε μεθυσμένος με ένα σακίδιο στην πλάτη στις όχθες του ποταμού.

Όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν βρήκαν μέσα στο σακίδιο του τους δυο κομμένους ανθρώπινους βραχίονες.

Αμέσως παραδέχτηκε την πράξη του στους αστυνομικούς ενώ δήλωσε για άλλη μια φορά ότι σκοπός του ήταν μετά την πράξη του να ντυθεί Ναπολέων και να αυτοκτονήσει δημόσια.

Περιέγραψε μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια το φρικτό έγκλημα του και είπε ότι σκότωσε κατά τη διάρκεια καβγά την φοιτήτριά του Αναστάσια Γιετσένκο, με την οποία διατηρούσε σχέση και η οποία ζούσε στο σπίτι του. Μετά έκοψε το κεφάλι της, τα χέρια και τα πόδια της στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από το πτώμα

Φοιτητές στο τμήμα ιστορίας είπαν ότι και η Αναστασία είχε ψύχωση με τον Ναπολέοντα και πολλές φορές πήγαινε στο πανεπιστήμιο ντυμένη Ιωσιφήνα.

Ο Σοκόλοφ θεωρείται αυθεντία στο είδος του και μάλιστα το 2003 τιμήθηκε από το Γαλλικό κράτος με το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής ενώ είχε εργασθεί ως σύμβουλος σε ταινίες και ντοκιμαντέρ για τον Ναπολέοντα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:40