search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:20
MENU CLOSE

The Voice: Η καθαρίστρια που εντυπωσίασε τους κριτές (Video)

11.11.2019 10:59
Τηλεθέαση: Εκτοξεύτηκε το «Voice» - Δείτε τι νούμερα έκανε - Media

 

Εμφανίστηκε με θάρρος στη σκηνή του «The Voice» και κατάφερε να κάνει τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσουν τις καρέκλες τους και να τη διεκδικήσουν. Ο λόγος για τη 44χρονη Χριστίνα Ιωάννου η οποία με τη ζεστή χροιά της και την όμορφη ερμηνεία της εντυπωσίασε τους κριτές.

Αυτό που, ωστόσο, τους εξέπληξε ήταν ότι η Χριστίνα κάνει δύο δουλειές, καθώς το πρωί είναι καθαρίστρια ενώ το βράδυ τραγουδίστρια.

«Γεννήθηκα πριν από 44 χρόνια στην Πάτρα και τα 20 τελευταία μένω στην Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ιωάννου, προσθέτοντας: «Στην Αθήνα είμαι ουσιαστικά σε δύο δουλειές. Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει με την καθαριότητα στην Μαρίνα Ζέας και η βραδινή μου δουλειά είναι το τραγούδι. Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει καθαρά με τον βιοπορισμό, να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις μου επειδή η βραδινή δουλειά δεν έχει πάντα σταθερότητα, αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω κάτι το πρωί για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι. Το βράδυ είναι ξεκούραση γιατί το να τραγουδάω σε διάφορα μαγαζιά με ξεκουράζει από την καθημερινότητα μου. Αισθάνομαι ότι εκεί ζω, εκεί αναπνέω» σημείωσε η 44χρονη διαγωνιζόμενη στο εισαγωγική της απόσπασμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:18