search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:43
MENU CLOSE

Με κινέζικο στυλ η Μαρέβα Μητσοτάκη συνόδευσε τον Πρωθυπουργό (photos)

11.11.2019 15:39
Πηγές Μαξίμου για την επίσκεψη της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Καλαμάτα: «Xυδαιότητα που ξεπερνά κάθε όριο» και «μικροπρέπεια» τα σχόλια - Media

 

Τον πρωθυπουργό συνόδευσε η Μαρέβα Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στην Cosco. Το πράσινο παλτό που φόραγε, το οποίο αγόρασε από την Κίνα.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η σύζυγός του κ. Μαρέβα Μητσοτάκη, στις εγκαταστάσεις της Cosco. Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο παλτό που αγόρασε πρόσφατα από την Κίνα, προκειμένου να τιμήσει με αυτό τον τρόπο το Κινέζο Πρόεδρο.

H Mαρέβα Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Κίνας Σι Τζιπίνγκ στις εγκαταστάσεις της Cosco

 

Σύμφωνα με το News247 πρόκειται για μία χειροποίητη δημιουργία, που ανακάλυψε, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην Κίνα στο M50 Creative Park στη Σαγκάι. Η περιοχή Μ-50 είναι αφιερωμένο στην σύγχρονη τέχνη και είναι γεμάτο από καταστήματα τέχνης και εκθεσιακούς χώρους. Η επωνυμία της δημιουργού είναι Oshadai, ενώ το παντελόνι επέλεξε να είναι από το δικό της οίκο μόδας Ζeus + ΔΙΟΝΕ.

H Mαρέβα Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Κίνας Σι Τζιπίνγκ στις εγκαταστάσεις της Cosco

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:41