search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:02
MENU CLOSE

Η στιγμή που ο διάσημος ιστορικός πετάει την τεμαχισμένη ερωμένη του στο ποτάμι (Video)

12.11.2019 07:37
Η στιγμή που ο διάσημος ιστορικός πετάει την τεμαχισμένη  ερωμένη του στο ποτάμι (Video) - Media

 

Η αστυνομία εξετάζει εξονυχιστικά όλες τις κάμερες ασφαλείας από τους δρόμους της Αγίας Πετρούπολη για να κατανοήσει τις κινήσεις του διάσημου ιστορικού Όλεγκ Σοκόλοφ. Και φαίνεται ότι βρήκε «λαυράκι». Μι κάμερα δείχνει έναν άνθρωπο, βράδυ, να πηγαίνει στην άκρη μιας γέφυρα και να πετάει στο ποτάμι κάτι σακούλες σκουπιδιών. Εικάζεται ότι είναι ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης ο οποίος πετάει τα κομμένα μέλη της φοιτήτριας ερωμένης του που μόλις είχε δολοφονήσει και είχε τεμαχίσει.

Ο Ολέγκ Σοκόλοφ είναι διάσημος καθηγητής ιστορίας με ειδίκευση στους Ναπολεόντιους πολέμους και στη ζωή του ίδιου του Ναπολέοντα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Σοκολόφ έριξε τα μέλη της νεαρής φοιτήτριας ερωμένης του στον ποταμό Μόικα, προτού πέσει κι ο ίδιος κατά λάθος μέσα στα νερά, εξαιτίας της μέθης του.

Στο δικαστήριο όπου παρουσιάστηκε χθες ο Σοκόλοφ δήλωσε βαθιά μετανιωμένος: «Είμαι συντετριμμένος με όσα συνέβησαν» είπε. Ο καθηγητής σχεδίαζε μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας του, να ντυθεί Ναπολέων και να αυτοκτονήσει σε δημόσια θέα. Σύμφωνα με Ρωσικές εφημερίδες πριν την δολοφονία της η φοιτήτρια τηλεφώνησε έντρομη σε έναν φίλο της και του είπε ότι μάλωσε με τον καθηγητή επειδή δεν την άφηνε να πάει σε ένα πάρτι που διοργάνωνε κάποιος άνδρας γνωστός της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:02