search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:12
MENU CLOSE

Στέλεχος του ΣΚΑΪ «τα’ ψαλε» στον Λιάγκα και την παρέα του

12.11.2019 07:50
Στέλεχος του ΣΚΑΪ «τα

 

Ανω-κάτω η εκπομπή «Μεσημέρι» του Γ. Λιάγκα και της παρέας του στον ΣΚΑΪ.

Μετα την παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για την εκπομπή της περασμένης Πέμπτης, υπήρξε και επίσκεψη υψηλόβαθμου στελέχους του σταθμού στο στούντιο στα Μελίσσια απ’ όπου βγαίνει η εκπομπή και εκφράστηκε δυσαρέσκεια.

«Ήταν ατυχής στιγμή και ο χειρισμός του περιστατικού δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τη φιλοσοφία του ΣΚΑΪ» ανέφερε στο ethnos.gr, πηγή από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου επιβεβαιώνοντας την παρέμβαση στελέχους του ΣΚΑΪ για το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το στέλεχος συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα, την αρχισυντάκτρια του «Μεσημέρι» Ελεάννα Τρυφίδου και άλλoυς του πάνελ της εκπομπής, εξέφρασε την δυσφορία του και τόνισε πως ο σταθμός δεν θα ανεχθεί να συμβούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Από την πλευρά τους οι συντελεστές της εκπομπής ανέφεραν για μια ακόμη φορά πως επρόκειτο για μια άτυχη στιγμή δίνοντας ταυτόχρονα διαβεβαιώσεις πως θα είναι εφεξής ιδιαίτερα προσεκτικοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:09