search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:57
MENU CLOSE

Χίλαρι Κλίντον: Θα ήθελα να αγκαλιάσω την Μέγκαν Μαρκλ για την κακοποίηση που υπέστη

12.11.2019 08:14
Χίλαρι Κλίντον: Θα ήθελα να αγκαλιάσω την Μέγκαν Μαρκλ για την κακοποίηση που υπέστη - Media

 

Τα μητρικά ένστικτα της Χίλαρι Κλίντον φαίνεται ότι ξύπνησε η Μέγκαν Μαρκλ με αφορμή τις «άδικες κριτικές» που δέχτηκε κατά την άποψή της.

«Θα ήθελα να την αγκαλιάσω» δήλωσε συγκεκριμένα, μιλώντας στο BBC Radio 5 Live, ενώ στην ίδια συνέντευξη, η οποία θα μεταδοθεί το βράδυ της Τρίτης, παρούσα ήταν και η κόρη της Χίλαρι Κλίντον, Τσέλσι, η οποία είπε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έτυχε ξεκαθάρα «φυλετικής» αντιμετώπισης από την αρχή της σχέσης της με τον Χάρι, το 2016.

«Αν πάτε πίσω και δείτε τα social media από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους, η φυλή ήταν ξεκάθαρα ένα στοιχείο» σημείωσε με την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ να προσθέτει:

«Θέλω να της πω να κρατήσει, να μην αφήσει τους κακούς ανθρώπους να την ρίξουν. Προχώρα και κάνε ό,τι θεωρείς σωστό» είπε, εξηγώντας ότι ήταν τα μητρικά της ένστικτα που την οδήγησαν να δώσει συμβουλές και να στηρίξει την Μαρκλ. «Ως μητέρα ένιωσα ότι ήθελα να την αγκαλιάσω για την κακοποίηση που υπέστη. Πόσο θέλω, Θεέ μου, να την αγκαλιάσω. Να ξέρετε, πάντως, ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Και υπάρχουν ορισμένες τεχνικές που μπορεί να μάθει κανείς κατά τη διάρκεια της ζωής του, άλλες έχουν να κάνουν με το χιούμορ, άλλες με την απόρριψη. Αλλά είναι δύσκολο αυτό που περνάει. Και πιστεύω ότι αξίζει καλύτερα» έκλεισε η Χίλαρι Κλίντον την αναφορά της στην Μέγκαν Μαρκλ.».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15