search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:09
MENU CLOSE

Εξαρθρώθηκε συμμορία στη βόρεια Ελλάδα – «Χτυπούσε» σε σπίτια, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες

12.11.2019 11:34
Εξαρθρώθηκε συμμορία στη βόρεια Ελλάδα - «Χτυπούσε» σε σπίτια, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες - Media

 

Εξιχνιάστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. πολυάριθμες περιπτώσεων διαρρήξεων και μιας ληστείας που τελέστηκαν πριν από δυο χρόνια σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 42χρονος, ήδη έγκλειστος σε φυλακές, ενώ, στη δικογραφία περιλαμβάνονται και δυο συνεργοί του, ένας 29 κι ένας 24 ετών.

Στην χαρακτηριζόμενη συμμορία, αποδίδονται 19 περιπτώσεις κλοπών και μιας ληστείας, τις οποίες διέπραξαν στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και στους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας και Πιερίας.

 

Είχαν «χτυπήσει» ακόμα και σε δημόσιες υπηρεσίες

Οι πράξεις τελέστηκαν από τέλη Μάιου του 2017 μέχρι και αρχές Ιουλίου του 2017. Αναλυτικά, διέπραξαν μια ένοπλη ληστεία, επτά διαρρήξεις επιχειρήσεων, τέσσερις διαρρήξεις δημόσιων υπηρεσιών και κοινωνικών δομών, τέσσερις διαρρήξεις σπιτιών και τρεις κλοπές οχημάτων.

Οι δράστες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτια, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, ενώ το συνολικό χρηματικό ποσό που αποκόμισαν ξεπερνά τις 35.000 ευρώ

Τα τρία κλεμμένα ΙΧ, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:08