search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Γεωργιάδης για χαμόγελα με Τσίπρα: Τι περιμένατε, να πιαστούμε στα χέρια; Να βριστούμε; (Video)

12.11.2019 11:44
Γεωργιάδης για χαμόγελα με Τσίπρα: Τι περιμένατε, να πιαστούμε στα χέρια; Να βριστούμε; (Video) - Media

 

Η χαλαρή και μες τα χαμόγελα κουβέντα που είχε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια του δείπνου προς τιμήν του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε αντικείμενο σχολιασμού από πολλούς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 ο κ. Γεωργιάδης είπε για την κριτική που δέχτηκε στο Twitter:

«Μου κάνει εντύπωση η έκταση που έχουν πάρει οι φωτογραφίες. Ήμαστε στο Προεδρικό Μέγαρο μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Σι Τζινπίνγκ και τα έφερε έτσι το πρωτόκολλο να είμαι δίπλα στον Τσίπρα.

Τι περιμένατε να πιαστούμε στα χέρια; Να βριστούμε για τον Πολάκη; Να γίνουμε ρεζίλι και στους Κινέζους; Θεωρώ πολύ σωστό που ο κ. Τσίπρας ήταν παρών χθες και είχαμε μια πολιτισμένη και σωστή συμπεριφορά» είπε.

Όταν τον ρώτησαν τι συζήτησε με τον πρώην πρωθυπουργό απάντησε:

«Δεν μεταφέρω τις ιδιωτικές μου συζητήσεις στο ραδιόφωνο, δεν το συνηθίζω. Είχαμε όλοι μια πολιτισμένη συμπεριφορά. Είναι καλό να βλέπουν πως παρά την πολιτική ένταση που διαβάζουν στις εφημερίδες, υπάρχει μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα και μια σταθερότητα, κάτι που είναι σημαντικό για τις επενδύσεις που θέλουν να κάνουν».

Ακούστε τι είπε μετά το 12:40: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47