search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:07
MENU CLOSE

Παραμένει για δεύτερη ημέρα στη «νεκρή ζώνη» ο 39χρονος τζιχαντιστής

12.11.2019 15:16
Ο Αμερικανός τζιχαντιστής στον Έβρο θα απελαθεί στις ΗΠΑ - Media

 

Συνεχίζει για δεύτερη ημέρα να βρίσκεται στη νεκρή ζώνη ο Αμερικανικής υπηκοότητας τζιχαντιστής, που προσπάθησε να απελάσει χθες Δευτέρα προς την Ελλάδα η Τουρκία, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο DHA, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τα στοιχεία του.

Πρόκειται για τον 39χρονο ιορδανικής καταγωγής αλλά με αμερικανική υπηκοότητα Muhammad Darwis B., ο οποίος προσπάθησε χθες το βράδυ να εισέλθει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, αλλά η αστυνομία στις Καστανιές αρνήθηκε και πάλι να τον δεχτεί, σφραγίζοντας μάλιστα το διαβατήριό του.

Ο 39χρονος φερόμενος ως τζιχαντιστής επέστρεψε πίσω στη νεκρή ζώνη μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, ωστόσο στη διάρκεια της νύχτας υπάλληλοι από το τουρκικό συνοριακό φυλάκιο στο Παζάρκουλε (Αδριανούπολη) τον έβγαλαν από τη νεκρή ζώνη και τον μετέφεραν σε όχημα για να περάσει τη νύχτα του και να του παράσχουν φαγητό, ενώ σήμερα το πρωί τον επέστρεψαν πάλι πίσω στη νεκρή ζώνη, όπου και παραμένει για δεύτερη ημέρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30