search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:15
MENU CLOSE

H Apple ετοιμάζεται να «σκοτώσει» το iPhone – Τι θα έλθει στη θέση του (Photos)

12.11.2019 16:09
H Apple ετοιμάζεται να «σκοτώσει» το iPhone - Τι θα έλθει στη θέση του (Photos) - Media

 

Με την αγορά των κινητών τηλεφώνων να θεωρείται ότι έχει «ταβανιάσει» τα τελευταία χρόνια και την Apple να διαπιστώνει ότι οι πωλήσεις iPhone, αν και υψηλές, παραμένουν σε σταδιακή φθίνουσα πορεία, η εταιρεία ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα.

Συμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το The Information, τον περασμένο Οκτώβριο κορυφαία στελέχη της Apple εξέτασαν όλα τα ενδεχόμενα και φαίνεται ότι ο κύβος ερρίφθη και το iPhone σταδιακά θα εξαφανιστεί από την αγορά.

Τι θα το αντικαταστήσει; Κατ’ αρχάς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα ζευγάρι «έξυπνα» γυαλιά, τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν το 2022 και μια αναβαθμισμένη εκδοχή τους το 2023, με στόχο να αντικαταστήσουν τα smartphones σε περίπου μια δεκαετία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη συσκευή θα μοιάζει με συσκευή Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) ενώ τα δεύτερα γυαλιά θα θυμίζουν γυαλιά ηλίου, με χοντρό σκελετό για μπαταρία και κυκλώματα.

Η δεύτερη συσκευή θα είναι εκείνη που τελικά, σε βάθος χρόνου θα αντικαταστήσει το iPhone, καθώς όλα όσα κάνει το smartphone θα γίνονται από τα «έξυπνα» γυαλιά, ενώ υποτίθεται ότι η Apple αναπτύσσει τη συσκευή από το 2015.

Η Apple δεν είναι η μοναδική εταιρεία που επιχειρεί να δημιουργήσει «έξυπνα» γυαλιά. Στο παρελθόν, η Google είχε παρουσιάσει το Glass ενώ πλέον υπάρχει και το Magic Leap One.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:14