search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:46
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Δυο εταιρίες αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από την εκπομπή του Λιάγκα

13.11.2019 08:45
ΣΚΑΪ: Δυο εταιρίες αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από την εκπομπή του Λιάγκα  - Media

 

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Εκτός από το ΕΣΡ και τις ποινές που θα επιβάλλει (χρηματικά πρόστιμα και άλλα) δυο μεγάλοι διαφημιζόμενοι δήλωσαν στο κανάλι ότι αποσύρονται από την εκπομπή.

Όπως γράφει το enimerosi24.gr, οι διαφημιζόμενοι δε θα φύγουν από το κανάλι, αλλά από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα λόγω της διαχείρισης που επιφύλαξε ο παρουσιαστής στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε η φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Η μία εταιρία είναι πολυεθνικός κολοσσός με εκατοντάδες γνωστά προϊόντα στην ομπρέλα της, δηλώνοντας εχθές στη διοίκηση του καναλιού ότι αποσύρει τις διαφημίσεις των προϊόντων της… Και η δεύτερη είναι ελληνική εταιρία με σπιτικά προϊόντα που επίσης ανακοίνωσε ότι τα αποσύρει από τη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:46