22/09/2020 12:27:23

«Εγώ σου έδωσα τη ζωή, εγώ στην παίρνω»: Στη φυλακή για 300 χρόνια το αιμομικτικό ζευγάρι που δολοφόνησε τα 2 παιδιά του

«Εγώ σου έδωσα τη ζωή, εγώ στην παίρνω»: Στη φυλακή για 300 χρόνια το αιμομικτικό ζευγάρι που δολοφόνησε τα 2 παιδιά του  - Media

 

Η Σάρα και ο Μπράντον ήταν ετεροθαλή αδέλφια. Είχαν την ίδια μητέρα και διαφορετικό πατέρα. Η Σάρα και ο Μπράντον όχι μόνο είχα συνάψει ερωτικές σχέσεις αλλά μετακόμισαν σε άλλη πολιτεία και έκαναν μαζί 6 παιδιά.

Το αιμομικτικό ζευγάρι αποφάσισε ότι πρέπει να δολοφονήσει τα παιδιά του. Στο δείπνο πότισε τα πιάτα τους με δηλητήριο και όταν δυο από αυτά έπεσαν σε κώμα. Στη συνέχεια τα στραγγάλισαν με ένα καλώδιο και ετοιμάστηκαν να κάνουν το ίδιο και στα υπόλοιπα αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.  Ο Μπλείκ 13 και ο 14χρονος Τριστάν πέθαναν. Ένα από τα μικρότερα παιδιά κατάφερε να κρυφτεί και να καλέσει την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι Η Σάρα και ο Μπράντον τους είπαν ότι τα παιδιά τους λείπουν. Τότε εμφανίσθηκε ένα από τα παιδιά στην πόρτα και ζήτησε βοήθεια. Έτσι τους συνέλαβαν.

 

Το δικαστήριο καταδίκασε δίχως ελαφρυντικά το ζευγάρι και τους επέβαλε συνολική ποινή 300 χρόνων στη φυλακή. Στη μητέρα ως αυτουργού επιβλήθηκαν 35 χρόνια. Η μητέρα κατά την απολογία της εμφανίσθηκε σκληρή με πρόσωπο ανέκφραστο και μεταξύ άλλων είπε «Εγώ τους έδωσα ζωή εγώ την πήρα». Μάλιστα στο δικαστήριο διαβάστηκαν και διάφορα μηνύματα που είχε γράψει ο Μπράντον στο διαδίκτυο, όπως «Ο φόνος είναι σαν τα τσιπς. Όταν ξεκινάς δεν θες να σταματήσεις»

Στο δικαστήριο κατέθεσαν και τα άλλα παιδιά που είπαν πως η μητέρα τους, τους έλεγε ότι ο μπαμπάς έχει πεθάνει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και πως ο Μπράντον ήταν ένας φίλος της οικογένειας που απλά έμενε στο σπίτι.

Τα παιδιά τα ΄χουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες του Σέφιλντ, ενώ όπως λένε οι παιδοψυχολόγοι ένα από αυτά, ο μικρότερος θέλει να αυτοκτονήσει επειδή φοβάται πως όταν μεγαλώσει θα γίνει και εκείνος δολοφόνος όπως ο (πραγματικός) πατέρας και η μητέρα του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.