search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:49
MENU CLOSE

Μια νέα ζωή αρχίζει για τον μικρό Παναγιώτη από τα Χανιά – Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εγχείρηση για τη ζωή του

13.11.2019 10:06
Μια νέα ζωή αρχίζει για τον μικρό Παναγιώτη από τα Χανιά - Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εγχείρηση για τη ζωή του  - Media

 

Ένα καλύτερο και διαφορετικό αύριο ξημέρωσε την Τετάρτη για τον 10χρονο Παναγιώτη, ο οποίος μετά την επιτυχημένη εγχείρηση που υποβλήθηκε την Τρίτη, αναρρώνει στην κλινική της Θεσσαλονίκης «O Άγιος Λουκάς» και κάθε ώρα που περνάει είναι και καλύτερα.

Στο πλευρό του Χανιώτη μαχητή της ζωής, βρίσκονται αδιάκοπα οι δικοί του άνθρωποι, που συγκινημένοι ευγνωμονούν όλους όσους στήριξαν τον Παναγιωτάκη, στο δρόμο για μια νέα ζωή.

Συγκινημένη η μητέρα του Χρύσα Τζουγανίδη, μετά το πρώτο ήρεμο βράδυ της ζωής της,  εκφράζει σε ανάρτησή της στο Facebook τις ευχαριστίες της προς όλους, αλλά κυρίως στους γιατρούς, που έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, αυτή τη δύσκολη επέμβαση στο κεφαλάκι του μικρού ήρωα.

«Σήμερα είναι μια μέρα καινούργια για εμάς το βράδυ μας ήταν το πρώτο ήρεμο της ζωής μας κοιμηθήκαμε με τα μάτια κλειστά σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλη αυτή την αγάπη που μας δώσατε τις ευχές και την στήριξη για την νέα μας ζωη θα πάρει λίγο καιρό για να συνηθίσουμε τη νέα μας ζωή και να επιστρέψουμε στη καθημερινότητα μας να είστε όλοι καλά ο απλός κόσμος τα σαιτ οι δημοσιογράφοι οι φίλοι οι συγγενείς και πάνω από όλα οι γιατροί μας ζουντσας βασιλειος γαργανης Κυριάκος Πελαγία Βοργία»

 

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:48