search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:09
MENU CLOSE

Το HBO Max σχεδιάζει ένα ειδικό επεισόδιο reunion για τα «Φιλαράκια»

13.11.2019 10:51
Το HBO Max σχεδιάζει ένα ειδικό επεισόδιο reunion για τα «Φιλαράκια» - Media

 

Η Τζένιφερ Άνιστον ανοίγει Instagram και το ρίχνει με την πρώτη φωτογραφία που ανεβάζει καθώς σε αυτή βρίσκεται όλη η γνωστή εξάδα, ο Μάθιου Πέρι συναντά την Κόρτνεϊ Κοξ και το κοινοποιεί μιλώντας σαν τον Τσάντλερ, όλοι λένε πως παραμένουν φίλοι και συναντιούνται συχνά. Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος πως εδώ και μήνες «μυρίζει» κάποιου είδους επιστροφή από τους συντελεστές της αγαπημένης σειράς, για την οποία έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά το HBO Max και προφανώς πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρά το ότι ακόμη και σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους, οι παραγωγοί της σειράς Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν δήλωναν κατηγορηματικά ότι αποκλείουν κάθε περίπτωση συνέχειας ή reboot, το νέο λανσάρισμα της σειράς στο HBO Max (όπου θα παίζεται αποκλειστικά από τον Μάιο, φεύγοντας από το Netflix) πιθανά να συνδεθεί με μια έκπληξη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, η Warner προσδοκεί τουλάχιστον ένα ειδικό show που θα έχει και τους έξι ηθοποιούς μαζί, που ως τώρα περιγράφεται ως «χωρίς σενάριο», δηλαδή μπορεί να είναι κάτι από ένα μικρό sketch ως μια κοινή παρουσία των ηθοποιών που θα μιλήσουν για τη σειρά που τους άλλαξε τη ζωή.

Οι περισσότερες πιέσεις του στούντιο πηγαίνουν προς τους παραγωγούς, καθώς οι ηθοποιοί ήταν πιο συγκαταβατικοί τα τελευταία χρόνια, όταν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων αφορούσαν μια πιθανή συνέχεια των «Friends». Σύντομα θα έχουμε λογικά και κάτι πιο επίσημο, καθώς ο Μάιος του 2020, όταν και θα ανοίξει και επίσημα το HBO Max, πλησιάζει.

Σινεμά  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:08