08/07/2020 07:28:50

Βέροια: Μισάνθρωποι έκοψαν την κολόνα ηλεκτροδότησης του Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων (Photos)

Βέροια: Μισάνθρωποι έκοψαν την κολόνα ηλεκτροδότησης του Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων (Photos) - Media

 

Στο έδαφος βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης η κολόνα της ΔΕΗ που εξυπηρετούσε αποκλειστικά το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το τοπικό δίκτυο verianet.gr, μια από τις κολώνες της ΔΕΗ κατέρρευσε έχοντας πριονιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι δράστες της δολιοφθοράς είχαν επιχειρήσει να κόψουν άλλες δύο κολώνες, μια εκ των οποίων είναι μάλιστα κομμένη σχεδόν μέχρι τη διάμετρό της.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μόνο χάρη στη λειτουργία του αυτόματου συστήματος διακοπής ηλεκτροδότησης.

Στο σημείο έσπευσαν συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ όπως και αστυνομία για τη διαπίστωση του γεγονότος και την επιβολή τυχόν περιοριστικών μέτρων.

Από τη στιγμή που σημειώθηκε το περιστατικό, όπως ανέφεραν άνθρωποι  της αρμόδιας υπηρεσίας, λειτούργησε το αυτόματο σύστημα ασφαλείας με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως διακοπή ηλεκτροδότησης του κυκλώματος ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος από τα γυμνά καλώδια που βρίσκονται κομμένα στο σημείο κοπής της κολώνας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.