search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:09
MENU CLOSE

Σάκης Αρναούτογλου: Πού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή λόγω κακοκαιρίας

13.11.2019 15:40
Τηλεθέαση: Πρωτιά Αρναούτογλου - Media

 

Πιο ήπιες ήταν οι πρόβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία που σαρώνει τη χώρα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, από νωρίς είχε επισημάνει ότι «ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ σήμερα κάποια “μετεωρολογική βόμβα” στη χώρα μας!!!

Φίλες και φίλοι καλημέρα! Πολλά τα ερωτήματά σας σχετικά με την κακοκαιρία των τελευταίων ωρών και τους χαρακτηρισμούς της! Σε γενικές πάντως γραμμές θα σας έλεγα ότι:
 
Το χαμηλό δυτικά της χώρας μαςκαι στο οποίο δόθηκε το όνομα “Βικτώρια” δεν ήλθε ούτε πρόκειται να περάσει ποτέ πάνω από την Ελλάδα καθώς το κέντρο του βρίσκονταν το πρωί στην κεντρική Ιταλία και κινούμενο βόρεια προς την κεντρικη Ευρώπη, θα εξασθενήσει (οπως εξηγώ τις τελευταίες ημέρες μέσα από εδώ αλλά και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 21:45 το βράδυ). Εμείς, και περισσότερο φυσικά τα δυτικά, “νιώσαμε” απλά τα ανατολικά κράσπεδά του, ικανά να δώσουν και έντονα φαινόμενα!
 
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ σήμερα και αύριο κάποια “μετεωρολογική βόμβα” στη χώρα μας, καθώς δεν υπήρξε ΠΟΤΕ πτώση της βαρομετρικής πίεσης της τάξεως των 17 hpa μέσα σ’ ένα 24ωρο (που είναι και προϋπόθεση για να χαρακτηριστεί ένα σύστημα ως τέτοιο) καθώς οπως είπα και παραπάνω το κέντρο του χαμηλού βρίσκεται πολύ μακριά από τη χώρα μας και δεν πρόκειται ποτέ να κινηθεί προς την περιοχή μας αλλά προς τα βόρεια!».
 
Ωστόσο, ο Σ. Αρναούτογλου επισήμανε ότι θα πρέπει οι πολίτες να προσέχουν. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Προσοχή θέλει στην Κρήτη και τις βραδινές ώρες απόψε! Χοντρικά μετά τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα! Λεπτομέρειες το επόμενο τριώρο εδώ».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58