search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:30
MENU CLOSE

Διαβάστε στο «Π» που κυκλοφορεί

18.02.2010 05:16
Διαβάστε στο «Π» που κυκλοφορεί - Media

«Χειροπέδες εδώ και τώρα!»  τις έξι καραμπινάτες περιπτώσεις που βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών για φοροδιαφυγή …Θα τολμήσει η Κυβέρνηση; Φόβοι ότι οι «διαρροές» περί συλλήψεων οδηγούν στην εξαφάνιση των φοροφυγάδων! Σελ.9 Ακόμη… Τι συμβαίνει με την εξεταστική επιτροπή για τις ευθύνες στα θέματα της οικονομίας; Πως οδηγούμαστε ολοταχώς στην πόλωση; Γιατί ο Γιώργος χρησιμοποιεί την απειλή για το ΔΝΤ σελ. 4-5. Και την ίδια ώρα, ενώ ο τόπος καίγεται στο γαλάζιο στρατόπεδο οξύνονται με τα εσωκομματικά ξεκαθαρίσματα…σελ. 10-11. Επίσης το θέμα για το εκμεταλλεύσιμο πετρέλαιο που διαθέτει η χώρα μας και το έβγαλε το «Π» στο προηγούμενο φύλλο….άναψε φωτιές στα πατζάκια του Γιώργου για το πως θα το διαχειριστεί. Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι   υπουργοί και Αμερικανοί το ήξεραν το από τον Νοέμβριο!!! Σελ.12.

«Χειροπέδες εδώ και τώρα!»  τις έξι καραμπινάτες περιπτώσεις που βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών για φοροδιαφυγή …Θα τολμήσει η Κυβέρνηση; Φόβοι ότι οι «διαρροές» περί συλλήψεων οδηγούν στην εξαφάνιση των φοροφυγάδων! Σελ.9

Ακόμη… Τι συμβαίνει με την εξεταστική επιτροπή για τις ευθύνες στα θέματα της οικονομίας; Πως οδηγούμαστε ολοταχώς στην πόλωση; Γιατί ο Γιώργος χρησιμοποιεί την απειλή για το ΔΝΤ σελ. 4-5.

Και την ίδια ώρα, ενώ ο τόπος καίγεται στο γαλάζιο στρατόπεδο οξύνονται με τα εσωκομματικά ξεκαθαρίσματα…σελ. 10-11.

Επίσης το θέμα για το εκμεταλλεύσιμο πετρέλαιο που διαθέτει η χώρα μας και το έβγαλε το «Π» στο προηγούμενο φύλλο….άναψε φωτιές στα πατζάκια του Γιώργου για το πως θα το διαχειριστεί. Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι   υπουργοί και Αμερικανοί το ήξεραν το από τον Νοέμβριο!!! Σελ.12.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος γράφει για το ασφαλιστικό και τον ακρωτηριασμό του, ενώ θα βρείτε απαντήσεις σε δεκατρείς ερωτήσεις για τις αλλαγές που έρχονται στο ασφαλιστικό.

Στο ένθετο Ποντίκι Art θα διαβάσετε για όσα συμβαίνουν στο πολιτισμό με συνέντευξη του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Μην χάσετε επίσης την προσφορά  με τα βιβλία της συλλογής Πολιτικά Κείμενα στην Αθήνα το βιβλίο του Κροπότκιν «Το κράτος και ο ιστορικός του ρόλος» και στην επαρχία το βιβλίο του Δάντη Αλιγκέρι « Περί μονομαχίας»…

Καλό διάβασμα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:29