search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:07
MENU CLOSE

Προβλήματα με «το καλημέρα» για τη λειτουργία του Disney+

13.11.2019 17:12
Προβλήματα με «το καλημέρα» για τη λειτουργία του Disney+ - Media

 

Αρκετοί από όσους ανέμεναν με ενθουσιασμό, έλαβαν μια μεγάλη δόση απογοήτευσης από την πλατφόρμα streaming Disney+, λίγες ώρες μετά την πολυαναμενόμενη έναρξη της την Τρίτη, με κάποιους να λαμβάνουν μηνύματα “δεν μπορείτε να συνδεθείτε”, να βλέπουν λάθη και να υφίστανται μεγάλους χρόνους αναμονής για την υποστήριξη πελατών, και πέραν αυτών να μη παίρνουν σαφή απάντηση για το πότε θα αποκατασταθεί η υπηρεσία.

– Σύμφωνα με το The Verge , η Disney έχει μια ομάδα 24ωρης παρακολούθησης για την υπηρεσία Disney+ και αντιμετωπίζει το πρόβλημα.

– Το DownDetector έχει ζωντανό χάρτη θερμότητας με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Disney+ , ο οποίος δείχνει κυρίως ότι επηρεάζεται η Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

– Η FastCompany αναφέρει ότι οι χρήστες που επικοινωνούν με την υποστήριξη πελατών της Disney+ αντιμετωπίζουν χρόνους αναμονής 30 λεπτών ή περισσότερο.

– Προκειμένου να προετοιμαστεί για την επίσημη έναρξή της Disney+, η εταιρεία έκανε επιτυχείς δοκιμές -λειτούργησε την υπηρεσία στην Ολλανδία, σύμφωνα με τον Kevin Mayer, στέλεχος της Disney.

-Ωστόσο, ο Mayer προειδοποίησε ότι “υπάρχουν πάντα τεχνολογικές δυσλειτουργίες. Και μπορείτε πάντα να βελτιώσετε την τεχνική απόδοση οποιασδήποτε υπηρεσίας όπως αυτή και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Δεν έχουμε λύσει τα πάντα, ούτε κατά διάνοια”.

“Η καταναλωτική ζήτηση για την Disney + ξεπέρασε τις υψηλές προσδοκίες μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή την απίστευτη ανταπόκριση και προσπαθούμε να επιλύσουμε γρήγορα το τρέχον ζήτημα του χρήστη. Εκτιμούμε την υπομονή σας “, δήλωσε εκπρόσωπος της Disney μέσω e-mail στο Forbes .

Υπόβαθρο: Η Disney+, στα 6,99 δολάρια το μήνα, είναι φθηνότερη από την ανταγωνιστική πλατφόρμα της Netflix, η οποία χρεώνει 8,99 δολάρια το μήνα για το φθηνότερό της πακέτο. Η είσοδος της Disney στη μάχη του streaming, αναμενόταν με μεγάλη αγωνία χάρη στο περιεχόμενο που προσφέρει, το οποίο περιλαμβάνει τη νέα σειρά Star Wars The Mandalorian μαζί με την επαναφορά αγαπημένων σειρών όπως η Lizzie McGuire (η οποία προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2020). Μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη είναι επίσης διαθέσιμη στην υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών ταινιών κινούμενων σχεδίων της μαζί με τις τηλεοπτικές της προσφορές.

Μεγάλος αριθμός: 60 εκατομμύρια έως 90 εκατομμύρια. Αυτοί είναι οι συνδρομητές που η Disney στοχεύει να προσελκύσει στην Disney+ μέχρι το 2024.

Πηγή: Capital.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:07