search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:26
MENU CLOSE

O πρίγκιπας Χάρι διαφοροποιήθηκε ξανά από τη βασιλική οικογένεια – Για ποιο λόγο (Photos)

13.11.2019 18:59
O πρίγκιπας Χάρι διαφοροποιήθηκε ξανά από τη βασιλική οικογένεια - Για ποιο λόγο (Photos) - Media

 

Για άλλη μια φορά ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας απέτησαν τιμή στη διάρκεια της ημέρας μνήμης για τους πεσόντες Βρετανούς στρατιώτες στους πολέμους που διεξήγαγε η χώρα.

Φορώντας τις επίσημες στολές τους, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι κατέθεσαν στεφάνι ωστόσο, ο Χάρι για άλλη μια φορά διέφερε από τους άλλους.

Από το 1921, την ημέρα μνήμης οι Βρετανοί φορούν μια παπαρούνα στο στήθος, εις μνήμην των νεκρών τους, ωστόσο, ο Χάρι τη φορούσε στο πηλίκιό του και μάλιστα στο πλάι.

Φαίνεται, όμως, ότι αυτό έγινε για λόγους πρωτοκόλλου: ο Χάρι είναι αξιωματικός των Πεζοναυτών και η εντολή προς τα μέλη του σώματος (όπως και στο Ναυτικό, όπου ανήκουν οι πεζοναύτες) είναι να φορούν το χάρτινο λουλούδι στο πλάι του πηλικίου.

Πάντως, ο Χάρι συνέχισε να εμφανίζεται με γενειάδα, κάτι που είχε προκαλέσει την ενόχληση του σώματος της Βασιλικής Έφιππης Φρουράς καθώς απαγορεύεται διά ροπάλου να εμφανίζεται -ειδικά σε επίσημες περιστάσεις- με γένια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:26