search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:40
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα ο μαθητής που κρατούσε ψεύτικο όπλο σε σχολείο

14.11.2019 07:45
Στον εισαγγελέα ο μαθητής που κρατούσε ψεύτικο όπλο σε σχολείο - Media

 

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 15χρονος ο οποίος εμφανίστηκε στο σχολείο του στη Μεσαρά με ψέυτικο, όπως αποδείχθηκε, όπλο.

Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει την Πέμπτη το πρωί ο 15χρονος μαθητής που εμφανίστηκε σε σχολείο της Μεσαράς στην Κρήτη έχοντας στο σακίδιό του ένα όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο μαθητής συνελήφθη από τις αρχές και κρατούνταν στο Αστυνομικό Μέγαρο ενώ την Πέμπτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων.

 

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν την Τετάρτη το πρωί όταν ο 15χρονος μαθητής την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου έβγαλε ένα όπλο – τύπου ρέπλικα –και το προέταξε σε συμμαθητή του.

Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση και ενημερώθηκε ο διευθυντής του σχολείου αλλά και οι αρχές. Άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και προσήγαγαν τον μαθητή ο οποίος όμως είχε προλάβει να κρύψει το όπλο έξω από το σχολείο.

Κατά την προανάκριση ο 15χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς που είχε το όπλο με τις αρχές να το περισυλλέγουν και να διαπιστώνουν πως ήταν ψεύτικο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30