10/08/2020 22:00:13

«Όταν ήμουν 19 χρονών μου είπαν ότι θα χάσω την όρασή μου»: Η εξομολόγηση της Κατρίνας Τσάνταλη (Videos)

«Όταν ήμουν 19 χρονών μου είπαν ότι θα χάσω την όρασή μου»: Η εξομολόγηση της Κατρίνας Τσάνταλη (Videos) - Media

 

Την Κατρίνα Τσάνταλη, γόνο της γνωστής οικογένειας οινοποιών, φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στα «Μεσάνυχτα», αποσπώντας της σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή και τη φιλανθρωπική δράση της πέρα από τα καλά κρασιά.

Η Κατρίνα Τσάνταλη εξήγησε πώς η αγάπη της για τα ζώα την οδήγησε να γίνει συγγραφέας παιδικών βιβλίων αλλά και για την αγάπη της για τα παιδιά που την οδήγησε στην Αφρική, προκειμένου να βοηθήσει στο χτίσιμο σχολείων για άπορα παιδιά.

Μέσα από τα βιβλία μου προσπαθώ να μάθω στα παιδιά για τον ρατσισμό. Όταν είδα τις συνθήκες διαβίωσης στην Αφρική με έπιασε απελπισία. Θα εκδοθούν τα βιβλία μου σε σύστημα Μπράιγ.

Επιπλέον, μίλησε για τις αληθινές φιλίες που έχει από το χώρο της σόου μπιζ αλλά και για το πώς ένιωσε όταν στα 19 της διαγνώστηκε ότι πάσχει από μια απειλητική ασθένεια που καταλήγει σε τύφλωση.

Όταν ήμουν 19 μου είπαν ότι ως τα 28 θα χάσω την όρασή μου και στα δύο μάτια. Πήρα κλαίγοντας τον πατέρα μου και του είπα ότι θα τυφλωθώ», είπε μεταξύ άλλων

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.