search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:07
MENU CLOSE

Στεγνώνουν με πιστολάκι τις δικογραφίες στο Πρωτοδικείο Αθηνών – Έγιναν… μούσκεμα από τη βροχή (Video)

14.11.2019 12:18
Στεγνώνουν με πιστολάκι τις δικογραφίες στο Πρωτοδικείο Αθηνών - Έγιναν… μούσκεμα από τη βροχή (Video)   - Media

 

Ακόμη και… πιστολάκια για τα μαλλιά επιστρατεύονται για το στέγνωμα φακέλων των αρχείων του Πρωτοδικείου Αθηνών, που συχνά γίνονται μούσκεμα, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Oπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της η τηλεόραση του Open, τα αρχεία του Πρωτοδικείου Αθηνών όλων των ετών έως και το 2015 στεγάζονται εκτός Ευελπίδων, στα υπόγεια του Εφετείου Αθηνών.

Ωστόσο, στο ταβάνι υπάρχουν τρύπες, με αποτέλεσμα σε κάθε έντονη βροχή να βρέχονται τα αρχεία, τα οποία δεν υπάρχουν σε ψηφιακή μορφή.

Σαν αποτέλεσμα, οι υπάλληλοι στεγνώνουν τα έγγραφα είτε απλώνοντάς τα σε χώρους που υπάρχει ήλιου, είτε με πιστολάκι για τα μαλλιά.

Όπως δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό το μέλος του διοικητικού συμβουλίου των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας, Θανάσης Κόκκινος, «έχουμε ζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό τη μεταφορά του αρχείου. Οι τρύπες που βρίσκονται στο ταβάνι έχουν ως αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:07