search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:40
MENU CLOSE

Στην «γραμμή» Βορίδη ο Μπογδάνος: Μια χαρά τα είπε – Ο λαός δίνει το μονοπώλιο της βίας στο κράτος (Video)

14.11.2019 12:18
Μπογδάνος: Γιατί δεν διαλύθηκαν οι συγκεντρώσεις που δεν τηρούνταν τα υγειονομικά μέτρα; - Media

 

Σύμφωνος με τα όσα δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας τις πρόσφατες επιχειρήσεις της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, δήλωσε σήμερα μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Κωνσταντίνος Μπογδάνος. 

«Μια χαρά τα είπε ο κ. Βορίδης. Υπάρχει στοιχείο αναγκαστικότητας στην επιβολή του νόμου. Όταν πας κάποιον να τον συλλάβεις βάσιμα, να τον προσαγάγεις και αυτός αντιστέκεται δεν μπορείς να του επιχειρηματολογήσεις. Από τότε που υπάρχει η έννοια της φιλελεύθερης δημοκρατίας, ο λαός δίνει το μονοπώλιο της βίας σε ένα κράτος διότι κάνει μια δοσοληψία», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Κάποια δικαιώματα δεν μπορείς εσύ από μόνος σου να τα υπερασπιστείς, θα πρέπει να γίνει μήνυση, να πάει σε δικαστήριο ή να αποζημιωθείς ή να φανεί ότι έχεις άδικο. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:40