search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Άφησε τη φίλη του να πεθάνει μετά το σεξ – Τώρα προσπαθεί να αποφυλακιστεί νωρίτερα (Photo)

14.11.2019 13:50
Γιατί οι 40αρες δεν απολαμβάνουν το σεξ - Τι έδειξε νέα μελέτη - Media
 
Ένας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ο οποίος άφησε τη σύντροφό του να πεθάνει έπειτα από άγριο σεξ, προσπαθεί να αποφυλακιστεί νωρίτερα.
 
Ο John Broadhurst καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και οκτώ μηνών για την ανθρωποκτονία της 27χρονης μητέρας ενός παιδιού, Natalie Connolly.
 
Ο Broadhurst έχει υποβάλει έφεση κατά της ποινής που του υποβλήθηκε και η υπόθεση του θα εκδικαστεί σήμερα.
Κατά τη διάρκεια της δίκης, αποκαλύφθηκε ότι η Natalie βρέθηκε ξαπλωμένη στον διάδρομο του σπιτιού της, όπου έμενε μαζί με τον σύντροφό της, τον Δεκέμβριο του 2016. Ο Broadhurst την είχε αφήσει εκεί και είχε πάει να κοιμηθεί στο κρεβάτι.
 
Είχε περισσότερα από 40 τραύματα, συμπεριλαμβανομένων και εσωτερικών τραυμάτων και ενός κατάγματος στο αριστερό της μάτι. Η νεκροψία έδειξε ότι πέθανε από οξεία τοξική δηλητηρίαση από οινόπνευμα και τραυματισμούς που είχαν προκληθεί με δύναμη.
 
Η Natalie είχε πει σε φίλους, που κατέθεσαν στο δικαστήριο, ότι είχαν κοινό ενδιαφέρον για το σαδομαζοχιστικό σεξ.
 
Ο κατηγορούμενος, που έχει περιουσία 15 εκατομμυρίων λιρών, είχε χωρίσει από την πρώην σύντροφό του, η οποία ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, τρεις μήνες πριν από τον θάνατο της 27χρονης.
 
Πηγή: enikos.gr/Mirror
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:54