search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:50
MENU CLOSE

Κι από αύριο (πάλι)… καλοκαίρι: Στους 22 βαθμούς ο υδράργυρος

14.11.2019 16:13
Κι από αύριο (πάλι)... καλοκαίρι: Στους 22 βαθμούς ο υδράργυρος - Media

 

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή μετά την κακοκαιρία «Βικτώρια», η οποία προκάλεσε αρκετά προβλήματα σε διάφορες περιοχές και στην Αττική.

Την Παρασκευή θα υπάρξει ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και στη Νότια Ελλάδα, 12 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου), 15 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 14 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και αυξημένη υγρασία, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:50