search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:50
MENU CLOSE

Τσακωμός για τα… χωριά πίσω από το όπλο που έβγαλε μαθητής σε σχολείο της Κρήτης

14.11.2019 18:55
Τσακωμός για τα… χωριά πίσω από το όπλο που έβγαλε μαθητής σε σχολείο της Κρήτης - Media

 

Στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων παραπέμφθηκαν να δικαστούν στις 29 Απριλίου οι δυο μαθητές, που συνελήφθησαν για την υπόθεση με το όπλο στο ΕΠΑΛ Μοιρών.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 15χρονος θα δικαστεί με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και απειλής κατ εξακολούθηση και ο 17χρονος για παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοφορία μαχαιριού.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Ζαχαρία Λιπαράκη, συνηγόρου υπεράσπισης του 15χρονου, η παρεξήγηση που έγινε αφορμή να “βγει” το όπλο είχε να κάνει “με τα χωριά”!

Ο ίδιος έκανε λόγο για εξαιρετικό παιδί από εξαιρετική οικογένεια, που δεχόταν τις προηγούμενες ημέρες μπούλινγκ από τον συμμαθητή που φέρεται να απειλήθηκε. Όπως υποστήριξε, το πιστόλι – ρέπλικα το βρήκε σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 15χρονος πήγε το πρωί της Τετάρτης στο σχολείο και πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα ζήτησε από το άλλο παιδί να πάνε κάπου απόμερα. Φέρεται να έβγαλε το όπλο και να το “κόλλησε” στο στομάχι του άλλου παιδιού, που φέρεται να γέλασε και να είπε « με αυτό θα με απειλήσεις;».

Στη συνέχεια ο 15χρονος, όπως ισχυρίζεται, έδωσε το όπλο στον 17χρονο, ο οποίος και το έθαψε σε κάποιο χωράφι. Εκεί βρέθηκε από τους αστυνομικούς, που οδηγήθηκαν από την ομολογία του μαθητή της Α. Λυκείου. Στο σημείο που βρέθηκε το όπλο υπήρχε επίσης θαμμένο ένα μαχαίρι, ενώ μικρότερο μαχαίρι βρέθηκε στην κατοχή του 17χρονου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:49