search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:07
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Πέτσας ξέχασε να καταγγείλει για φθηνό λαϊκισμό και τους Financial Times

14.11.2019 22:02
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ για τα περί «μετακόμισης» Τσίπρα στα Λεγραινά: Αντί για ανοησίες, ασχοληθείτε με το ΕΣΥ - Media

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξέχασε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταγγείλει για φθηνό λαϊκισμό και τους Financial Times που κάνουν τις αποκαλύψεις, αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Πέρα από τις γελοίες δικαιολογίες, ο κ. Πέτσας δεν είπε τίποτα για την ταμπακιέρα. Με το προηγούμενο νομοθετικό πλαίσιο οι τραπεζικοί λογαριασμοί όσων ελέγχονταν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος αποδεσμεύονταν μόνο εάν δικαιώνονταν τελεσίδικα, ενώ τώρα, πριν υπάρξει καν διερεύνηση του κατά πόσο εμπλέκονται όντως σε δραστηριότητες νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, θα μπορούν να παίρνουν πίσω τα χρήματά τους, ακόμα και αν εν συνεχεία καταδικαστούν.

Οπότε τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι απλά και συγκεκριμένα:

1. Με τη διάταξη που πέρασε η κυβέρνηση ευνοεί ή όχι υπόδικους τραπεζίτες, επιχειρηματίες και εφοπλιστές, στους οποίους επιστρέφεται άνω του 1 δισ. ευρώ, όπως λένε και οι Financial Times;

2. Ως «όμηρους συμπολίτες μας» από «την αργή εξέταση των υποθέσεων», τους οποίους απελευθερώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εννοεί «υπόδικους τραπεζίτες, επιχειρηματίες και εφοπλιστές», όπως καταγγέλλουν οι Financial Times ή διαψεύδει και τους FT;

3. Αφού είναι τόσο φθηνός λαϊκισμός, γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά να έρθει στη Βουλή και να απαντήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30