search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:48
MENU CLOSE

Με ιδιόχειρη επιστολή θα καλέσει τον Βενιζέλο στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ η Φώφη

15.11.2019 08:31
Με ιδιόχειρη επιστολή θα καλέσει τον Βενιζέλο στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ η Φώφη - Media

 

Πρόσκληση προς τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ αποστέλλει για το Συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου, η Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Βασίλης Σκουρής στο News247 αν για τον Κώστα Σημίτη είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει αποχωρήσει ποτέ από το ΠΑΣΟΚ, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο αυτονόητα ούτε για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ούτε για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, γιος του ιδρυτή του κόμματος, πρώην αρχηγός του και πρώην πρωθυπουργός, δεν είναι καν μέλος του ΠΑΣΟΚ, αφού αποχώρησε, ιδρύοντας άλλο κόμμα, το Κίνημα Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, που συμμετέχει, όμως, στο ΚΙΝΑΛ,οπότε και θα προσκληθεί.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι μια πιο χαρακτηριστική περίπτωση, καθώς ο ίδιος θεωρεί πως η Φώφη Γεννηματά τον παγίδευσε και επεδίωξε να τον εξευτελίσει πολιτικά, εκδιώχνοντάς τον από το ΚΙΝΑΛ.

Η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, ωστόσο, επιμένει πως απλώς του ανακοινώθηκε πως δεν θα είναι πρώτος στο Επικρατείας και του προτάθηκε μάλιστα να επιλέξει και την όποια περιφέρεια προτιμά, προκειμένου να είναι υποψήφιος.

Η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει επιπλέον πως η ίδια θεωρεί τον πρώην πρόεδρο του κόμματος μέλος του και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πώς θα αντιδράσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν λάβει την ιδιόχειρη πρόσκληση που θα του αποστείλει η Φώφη Γεννηματά!

Από τους αντιπροσώπους βεβαίως κόπηκαν και όσοι επέλεξαν να συνεργαστούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στελεχώνοντας τον κυβερνητικό ή τον κρατικό μηχανισμό. Μεταξύ αυτών οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:47