search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:09
MENU CLOSE

Βιβλίο Παπαχελά για Μητσοτάκη – «Τραγωδία για την Ελλάδα που είναι Πρωθυπουργός ο Σαμαράς» 

15.11.2019 09:55
Βιβλίο Παπαχελά για Μητσοτάκη - «Τραγωδία για την Ελλάδα που είναι Πρωθυπουργός ο Σαμαράς»  - Media

 

Λάδι στη φωτιά στο εσωτερικό της ΝΔ βάζουν οι αποκαλύψεις του δεύτερου τόμου του βιβλίου του διευθυντή της «Καθημερινής» Αλέξη Παπαχελά υπό τον τίτλο «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια», που αφορά τη περίοδο από το 1974 έως το 2016. 

«Έκανα λάθος με τον Αντώνη τον Σαμαρά», παραδέχεται ο Μητσοτάκης και ισχυρίζεται ότι «ο Σαμαράς μοναχός δεν είχε επαρκείς δυνάμεις για να ανατρέψει την κυβέρνηση. Αλλά βρέθηκε στην ίδια πλευρά με τους διαπλεκομένους». 

Οι εξομολογήσεις του πρώην πρωθυπουργού δόθηκαν κατά την περίοδο που ο Αντώνης Σαμαράς ήταν πρωθυπουργός. 

Σημειώνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Ο Σαμαράς δεν είναι σε θέση να κάνει και την πιο στοιχειώδη διαπραγμάτευση. Γι’αυτό είναι και τραγωδία σήμερα στην Ελλάδα που είναι πρωθυπουργός»! 

Το βιβλίο ασχολείται από τις πρώτες ημέρες της μεταπολίτευσης έως και το χρονικό της πτώσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ καταλήγει με μια εκ βαθέων εξομολόγηση για το μέλλον του πολιτικού συστήματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07