search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:18
MENU CLOSE

Ο ηθοποιός Γιώργος Χατζηγεωργίου καταγγέλλει: «Με έγδυσαν άνδρες των ΜΑΤ στη μέση του δρόμου»

15.11.2019 10:05
Σοφιανός: Τρεις μήνες μετά η Αστυνομία καλύπτει τους δράστες ομοφοβικής επίθεσης - Media

 

«Οι φρουροί της διμοιραίας των ΜΑΤ μου φέρθηκαν βίαια, με έσπρωξαν, με έγδυσαν στη μέση του δρόμου και μου επιτέθηκαν στη γειτονιά όπου ζω εδώ και πολλά χρόνια.»

Ένα σοβαρό περιστατικό καταγγέλλει μέσω της Espresso ο ηθοποιός Γιώργος Χατζηγεωργίου. Παρότι ο ίδιος έχει παίξει σε πολλά σίριαλ με ευφάνταστα σενάρια, όπως η «Λάμψη», «Ελλάς, το μεγαλείο σου» και «το τρίτο στεφάνι», ποτέ δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα του συνέβαινε και στην πραγματικότητα κάτι που θα έμοιαζε με ακραίο σενάριο.

Και μάλιστα, στη γειτονιά του, συγκεκριμένα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στα Εξάρχεια, τα οποία είναι το άντρο των μπαχαλάκηδων. «Καθώς περπατούσα στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου είχα δώσει ραντεβού με τη σύζυγό μου (την ηθοποιό Στάμυ Κακαρά), διασταυρώθηκαν τα βλέμματά μας με έναν φρουρό έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Κι ενώ προχώρησα μερικά μέτρα και χωρίς να συμβεί τίποτα μεταξύ μας, θεώρησε σωστό να βάλει κάποιος συναδέλφους του να με σταματήσουν για έλεγχο. Αρνήθηκα ευγενικά γιατί δεν ήθελα αυθαίρετα να δώσω τα στοιχεία μου στον οποιοδήποτε. Εκείνοι μου επιτέθηκαν, με έσπρωξαν και με το πρόσχημα ότι εγώ αρνήθηκα την έρευνα μου έκαναν όσα σας προείπα. Εγώ ο ίδιος, μάλιστα, ζήτησα να πάμε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων,ε νώ ζήτησα να έρθει και ο αστυνομικός ο οποίος έδωσε την εντολή για όλα τα παραπάνω. Καθώς περίμενα για αρκετή ώρα να έρθει το περιπολικό από Α.Τ. Εξαρχείων, με έγδυσαν για να με ελέγξουν.

Όλα αυτά -τονίζω- έγιναν μέσα στον δρόμο με το πρόσχημα ότι με θεώρησαν ύποπτο» περιέγραψε φανερά ταραγμάνος ο ηθοποιός, ενώ όπως καταγγέλλει, ο αστυνομικός που δημιούργησε το θέμα, καθώς και ο δοιηκητής της διμοιρίας των ΜΑΤ που φυλάει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο Α.Τ. Εξαρχείων.

Προσαγωγή στο Α.Τ.

Από την άλλη πλευρά, αστυνομικές πηγές δίνουν τη δική τους εκδοχή για το γεγονός: |Οι αστυνομικοί της διμοιρίας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από επεισόδιο με τον πολίτη, του ζήτησαν τα στοιχεία του. Ωστόσο, ο ίδιος δεν είχε μαζί του ΔΑΤ. Για την εξακρίβωση στοιχείων του ο επικεφαλής της δύναμης επικοινώνησε με το Κέντρο και ζήτησε τη συνδρομή περιπολικού για να τον προσαγάγουν στο Τμήμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:18