search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:49
MENU CLOSE

Επαναδιαπραγμάτευση, επανεξέταση, καταγγελία, απαγκίστρωση, απόρριψη…

11.05.2012 08:12
Επαναδιαπραγμάτευση, επανεξέταση, καταγγελία, απαγκίστρωση, απόρριψη… - Media

Έχοντας χάσει τα ίχνη των διερευνητικών εντολών σχηματισμού κυβέρνησης και έχοντας επίσης χάσει τον νοηματικό μπούσουλα από τις πολλές ακατανόητες και αντιφατικές δηλώσεις των εκπροσώπων του θλιβερού κομματικού κατεστημένου, επιβεβαιώνεται ότι κι αν τα μεγάλα κόμματα έγιναν μικρά και τα μικρά μικρομέγαλα το σύστημα καλά κρατεί.

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Έχοντας χάσει τα ίχνη των διερευνητικών εντολών σχηματισμού κυβέρνησης και έχοντας επίσης χάσει τον νοηματικό μπούσουλα από τις πολλές ακατανόητες και αντιφατικές δηλώσεις των εκπροσώπων του θλιβερού κομματικού κατεστημένου, επιβεβαιώνεται ότι κι αν τα μεγάλα κόμματα έγιναν μικρά και τα μικρά μικρομέγαλα το σύστημα καλά κρατεί. Ηγετίσκοι της πεντάρας σαφώς κατώτεροι των περιστάσεων ασκούν φτηνή πολιτική σκοπιμοτήτων και διαχείρισης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Κανείς δεν συνεργάζεται με κανέναν, κανείς δεν λογαριάζει παρά το δικό του κομματικό μαγαζάκι.

Επαναδιαπραγμάτευση, επανεξέταση, καταγγελία, απαγκίστρωση, απόρριψη, και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:48