search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:06
MENU CLOSE

Big Brother: Επιστρέφει ο Αντρέας Μικρούτσικος στην τηλεόραση; (Video)

15.11.2019 11:46
Ανδρέας Μικρούτσικος: Από το Big Brother στο J2US - Media

 

Το Big Brother επιστρέφει στις οθόνες μας και οι φήμες θέλουν μαζί με το ριάλιτι να επιστρέφει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ως γνωστόν, ο παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ζώντας απομονωμένος από όλους.

«Η παραγωγή του Big Brother και ο ΣΚΑΪ προσπαθούν να πείσουν τον Αντρέα Μικρούτσικο να είναι η φωνή του Big Brother. Έχουν γίνει τηλεφωνικές επαφές, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, αλλά είναι πολύ μεγάλη επιθυμία των παραγωγών και του καναλιού να τον πείσουν.

Ιδανικά, ο σταθμός θα ήθελε να πείσει τον Αντρέα να κάνει και κάποια guest. Για την παρουσίαση θέλουν γυναίκα. Θα γυριστεί στην Ελλάδα κι επειδή απαιτεί μεγάλη προετοιμασία, δεν θα το δούμε πριν τον Μάρτιο του 2020» αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:04