29/03/2020 16:10:38

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Μ' αρέσει να είμαι λίγο από κάτω και να νιώθω ότι ο άντρας φροντίζει»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Μ' αρέσει να είμαι λίγο από κάτω και να νιώθω ότι ο άντρας φροντίζει» - Media

 

Αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, έχοντας αποφασίσει τη φετινή χρονιά να απέχει από τηλεόραση προκειμένου να αφοσιωθεί στη θεατρική παράσταση «The Girls».

Με αφορμή, μάλιστα, την εν λόγω παράσταση, η ηθοποιός μίλησε για την ισότητα φύλων και τις διαφορές στις οικονομικές απολαβές ανάμεσα τους άντρες και τις γυναίκες

«Μιλάμε για την ισότητα των δύο φύλων, αλλά μια γυναίκα δυσκολεύεται πάρα πολύ σε αυτό και στις δουλειές, στο να διεκδικήσει τα ίδια χρήματα. Εγώ δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας να σας πω την αλήθεια, μ' αρέσει να είμαι λίγο από κάτω και να νιώθω ότι ο άντρας φροντίζει για τα πράγματα».

Ερωτηθείσα αν έχει αισθανθεί αδικία στο οικονομικό κομμάτι στην δουλειά της, απάντησε: «Ίσως παλιότερα οι άντρες να πληρώνονταν περισσότερο, αλλά τώρα πια έχει ξεπεραστεί. Τώρα πληρωνόμαστε όλοι λιγότερο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.