search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:00
MENU CLOSE

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Μ’ αρέσει να είμαι λίγο από κάτω και να νιώθω ότι ο άντρας φροντίζει»

15.11.2019 13:03
Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Μ

 

Αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, έχοντας αποφασίσει τη φετινή χρονιά να απέχει από τηλεόραση προκειμένου να αφοσιωθεί στη θεατρική παράσταση «The Girls».

Με αφορμή, μάλιστα, την εν λόγω παράσταση, η ηθοποιός μίλησε για την ισότητα φύλων και τις διαφορές στις οικονομικές απολαβές ανάμεσα τους άντρες και τις γυναίκες

«Μιλάμε για την ισότητα των δύο φύλων, αλλά μια γυναίκα δυσκολεύεται πάρα πολύ σε αυτό και στις δουλειές, στο να διεκδικήσει τα ίδια χρήματα. Εγώ δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας να σας πω την αλήθεια, μ’ αρέσει να είμαι λίγο από κάτω και να νιώθω ότι ο άντρας φροντίζει για τα πράγματα».

Ερωτηθείσα αν έχει αισθανθεί αδικία στο οικονομικό κομμάτι στην δουλειά της, απάντησε: «Ίσως παλιότερα οι άντρες να πληρώνονταν περισσότερο, αλλά τώρα πια έχει ξεπεραστεί. Τώρα πληρωνόμαστε όλοι λιγότερο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:00