search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:48
MENU CLOSE

Η 2η σεζόν του Designated Survivor και η νέα σειρά Dublin Murders έρχονται στην COSMOTE TV

15.11.2019 13:43
Η 2η σεζόν του Designated Survivor και η νέα σειρά Dublin Murders έρχονται στην COSMOTE TV - Media Gallery
  • Αυλαία για τις «Βραδινές Ιστορίες» με τον Λάμπρο Φισφή

Πρεμιέρες τηλεοπτικών σειρών (Designated Survivor, Dublin Murders), διεθνείς βραβευμένες παραγωγές, όπως η ιταλική δραματική ταινία Dogman, αλλά και ταινίες που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς (Mary Queen of Scots) θα απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι τηλεθεατές, στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV.

COSMOTE SERIES HD: Δύο τηλεοπτικές πρεμιέρες και το φινάλε των «Βραδινών Ιστοριών» ξεχωρίζουν

Η πολυσυζητημένη δραματική σειρά Designated Survivor, με τον Κίφερ Σάδερλαντ επιστρέφει με 2η σεζόν στην COSMOTE TV, βρίσκοντας τον Τομ Κίρκμαν (Σάδερλαντ), έναν χρόνο μετά τον διορισμό του ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αποφασισμένο να πιάσει του τρομοκράτες της καταστροφικής επίθεσης στο αμερικανικό Καπιτώλιο (Δευτέρα 18/11, 21.00).

Την Κυριακή 17/11, στις 23.00 έρχεται σε Α’ προβολή η νέα μίνι σειρά μυστηρίου  βρετανικής παραγωγής Dublin Murders. Η σειρά ακολουθεί τον ντετέκτιβ Ρομπ Ρέιλι (Κύλιαν Σκοτ), ο οποίος μετά τη μυστηριώδη δολοφονία ενός κοριτσιού στα περίχωρα του Δουβλίνου, αναλαμβάνει με τη συνεργάτη του Κάσι Μάντοξ (Σάρα Γκριν) να εξιχνιάσει την υπόθεση και να εντοπίσει τον δολοφόνο. Ωστόσο, καθώς η υπόθεση εντείνεται, η σχέση των δύο αστυνομικών θα κλονιστεί. Το Dublin Murders είναι βασισμένο στα δύο πρώτα αστυνομικά μυθιστορήματα της σειράς βιβλίων Dublin Murder Squad, της Τάνα Φρεντς.

Οι Βραδινές Ιστορίες με τον Λάμπρο Φισφή ρίχνουν αυλαία το Σάββατο 16/11 στις 23.00. Καλεσμένοι στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής είναι οι Δημήτρης Σταρόβας, Ελπίδα και Γιάννης Σαββιδάκης.

Κάθε επεισόδιο των σειρών, αμέσως μετά την προβολή του στο COSMOTE SERIES HD θα είναι διαθέσιμο για on demand θέαση στη δωρεάν υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Τα κινηματογραφικά highlights σε COSMOTE CINEMA 1 HD και COSMOTE CINEMA 2HD

Την Κυριακή 17/12, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο COSMOTE CINEMA 1HD την δραματική ταινία Χοντρός και Λιγνός (Stan & Ollie). Το αγαπημένο κωμικό δίδυμο της δεκαετίας του 20’ επιστρέφει ύστερα από χρόνια απραξίας, για να ξεκινήσει μία θεατρική περιοδεία στην Αγγλία με στόχο να δώσει ώθηση στην καριέρα του. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο υποψήφιος για OSCAR® Τζεφ Πόουπ (Philomena), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Τζον Σ. Ράιλι (Chicago) και Στιβ Κούγκαν (Philomena) (Πρεμιέρα – 21.00, ζώνη Blockbuster).

Οι φαν της δράσης θα παρακολουθήσουν σε Α’ προβολή την ταινία Asher για την ιστορία ενός πρώην πράκτορα της Mossad και νυν δολοφόνου, ο οποίος σε μία από τις τελευταίες του αποστολές καλείται να πάρει μία απόφαση, που θα του αλλάξει τη ζωή (Δευτέρα 18/11, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Action).

Στο πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν, ακόμα, η ρομαντική κομεντί Love Under the Rainbow (Τρίτη 19/11, 21.00, COSMOΤΕ CINEMA 1HD), καθώς και η δραμεντί Sometimes Always Never με τον κάτοχο Χρυσής Σφαίρας Μπίλ Νάι στον ρόλο ενός ιδιόμορφου πατέρα, που αναζητά το χαμένο του παιδί (Τετάρτη 20/11, 21.00, COSMOΤΕ CINEMA 1HD). 

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάνει πρεμιέρα και η βραβευμένη στις Κάννες ταινία του Ιταλού σκηνοθέτη Ματέο Γκαρόνε (Γόμορρα, Reality), Dogman, η οποία μας συστήνει τον Μαρτσέλο (Μαρτσέλο Φόντε), έναν ιδιοκτήτη μαγαζιού φροντίδας σκύλων, που υποχρεώνεται από έναν πρώην μποξέρ να συμμετάσχει σε μια διάρρηξη (Πέμπτη 21/11, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres).

Στο COSMOΤΕ CINEMA 2HD, έρχεται σε Α’ προβολή το υποψήφιο για 2 OSCAR® βιογραφικό δράμα Μαίρη, Η Βασίλισσα της Σκωτίας (Mary Queen of Scots), με πρωταγωνίστριες τις Σέρσια Ρόναν (Lady Bird) και Μάργκοτ Ρόμπι (Ι, Tonya). Η ταινία ξεδιπλώνει το χρονικό της διαμάχης μεταξύ της Βασίλισσας της Σκωτίας, Μαίρης Στιούαρτ και της βασίλισσας Ελισάβετ Α΄ για τον αγγλικό θρόνο (Σάββατο 16/11, 22.00).

Tην Τετάρτη 20/11 ξεχωρίζει το δράμα Δύση Ηλίου (Sunset) του Ούγγρου σκηνοθέτη Λάζλο Νέμες (Ο γιος του Σαούλ). Η πλοκή βάζει στο επίκεντρο την ιστορία της νεαρής Ίρις, η οποία στις παραμονές του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου επιστρέφει στη Βουδαπέστη για να εργαστεί, αλλά μπλέκει σε μια περιπέτεια πολιτικών συνωμοσιών (22.00, COSMOΤΕ CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).

Μια ημέρα πριν (Τρίτη 19/11, 22.00) θα προβληθεί στο COSMOΤΕ CINEMA 2HD το γκανγκστερικό ιταλικό δράμα Αδέλφια εξ’ αίματος (Boys Cry), με πρωταγωνιστές δύο παιδικούς φίλους, οι οποίοι χτυπούν με το αυτοκίνητό τους έναν περαστικό και στη συνέχεια τον εγκαταλείπουν. Όταν μαθαίνουν ότι έχουν σκοτώσει έναν πληροφοριοδότη της αστυνομίας, η τοπική συμμορία μαφιόζων τους προσφέρει μία θέση στην ομάδας τους.

Allstar καστ κινηματογραφικές παραγωγές διαθέσιμες για ενοικίαση στην υπηρεσία Movies Club

Τέλος, από την Δευτέρα 18/11 οι συνδρομητές μέσα από την on demand υπηρεσία της COSMOTE TV, Movies Club θα έχουν στη διάθεσή τους, για ενοικίαση, την βασισμένη στο ομώνυμο graphic novel του Όλι Μάστερς δραματική ταινία Χελς Κίτσεν: Οι βασίλισσες του εγκλήματος (The Kitchen) με ένα all-star πρωταγωνιστικό καστ (Μελίσα ΜακΚάρθι, Ελίζαμπεθ Μος, Τίφανι Χάντις ), καθώς και την κωμωδία τρόμου του Τζιμι Τζάρμους Οι νεκροί δεν πεθαίνουν (The Dead Dont Die) με τους Μπιλ Μάρεϊ, Τομ Γουέιτς και Άνταμ Ντράιβερ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:46